Više od prostirke za jogu – upoznajte brend Melon & Lime

Više od prostirke za jogu –
upoznajte brend Melon & Lime

melon-lime-3

Kreatorice brenda Melon & Lime Rebeka i Jelena dolaze iz start up okruženja gdje je promišljen spoj kreative i tehnologije uvjet za tržišni uspjeh. Kreativan rad, živahan životni stil, putovanja, poslovni izazovi – sve je to utjecalo na potrebu za balansom u životu. Na potrebu za svjesnim životom kako bi se u svakom trenutku moglo maksimalno uživati. To su vrijednosti koje danas svi žele.

Tako se rodila i ideja za joga prostirku Melon & Lime koja korisniku omogućuje moderniji pristup vježbanju i opuštanju.

„Kada pogledam unatrag i sjetim se svih brain storminga, verzija i varijanti skica, nacrta, dizajna, prototipova, poluproizvoda, odbačenih ideja… puno više poštujem kvalitetne proizvode i prepoznajem brend vrijednosti jer sada znam koliko je potrebno predanosti da stvoriš nešto dobro.“ otkrila je Jelena.

melon-lime-2

Jako lijepa i jako cool prostirka Melon & Lime

Glavne karakteristike prostirke Melon & Lime su posebno razvijena duboka tekstura koja omogućava bolje prianjanje te naglasak na dizajnu kao elementu motivacije. Taktilno i vizualno iskustvo tijekom vježbe ili opuštanja pojačava osjetila i sidri korisnika u sadašnji trenutak. Za razliku od ostalih podloga na tržištu, Melon & Lime ima ugrađen NFC čip koji će korisniku omogućiti inovativnu upotrebu ekskluzivnih wellness & mindfulness sadržaja kao što su vođene vježbe aktivnog opuštanja što ujedno ovu podlogu čini jedinom lijepom i pametnom joga podlogom na tržištu.

melon-lime-5

Prostirke dolaze u dvije varijante prekrasnih zen boja, dinja ružičastoj (happy) koja motivira na radost i limeta zelenoj (calm) koja opušta. Uz sve to, podloga je napravljena od potpuno sigurnog ekološkog materijala termoplastičnoga elastomera (TPE) koji se može 100% reciklirati pa se u budućnosti planira razviti i sustav za povrat i reciklažu dotrajalih prostirki. Uz Melon & Lime prostirke za jogu preuzimate punu odgovornost za maksimalno uživanje u balansu života, bez zadrške i potpuno ekološki!

„Za sada najviše upita dolazi iz UK i USA što su nam ujedno i primarna ciljana tržišta, uz EU koja također ima velik potencijal u wellness i mindfulness segmentu“, kaže nam Rebeka, odgovorna za razvoj poslovanja i proizvoda.

melon-lime-1

Melon & Lime web shop

Pametnu podlogu možete kupiti u Melon & Lime web shopu koji je od danas, 5. ožujka 2018., i službeno otvoren za kupnju. Digitalni sadržaj za prakticiranje Melon&Lime životne filozofije aktivnog opuštanja je u pripremi, a njegovo lansiranje se predviđa u lipnju 2018.

Korisnici podloge s ugrađenim čipom moći će pristupiti digitalnim sadržajima putem bežične i ne-invazivne NFC poveznice koja će prostirku povezati s aplikacijom na kojoj se sadržaj nalazi i stalno nadopunjuje. Sav sadržaj će za rane korisnike biti besplatan na period od jedne godine. Melon & Lime će svojim korisnicima uvijek omogućiti pristup besplatnim sadržajima bez ograničenja, ali će i razvijati posebne specijalističke naplatne sadržaje za one koji žele sustavno napredovati.

Brend također možete možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

melon-lime-6

Foto: Jelena Šangarelo

Učitati još
Zatvori