Pogledajte kako je izgledalo opušteno druženje u našoj redakciji kojem je cilj bio rušenje predrasuda i tabua

Pogledajte kako je izgledalo opušteno druženje u našoj redakciji kojem je cilj bio rušenje predrasuda i tabua

S prvim mirisima ljeta, u znaku popuštanja epidemioloških mjera, imamo osjećaj da se svijet oko nas napokon budi, a život se koliko toliko vraća u normalu. Tako su polako krenula i različita druženja, a mi smo jedno takvo organizirale u našem uredu kojeg je predivno uredio studio Eventastic. Povod ružičastom druženju ovoga četvrtka, bilo je predstavljanje proizvoda koji ruši tabue. Kako u redakciji portala Journal.hr nema predrasuda ni tabu tema, suradnja s Violetom bila je pitanje vremena. Naime, potaknuti tabu temama o ženskim problemima i prirodnim iskustvima, Violeta je lansirala Pre Poo sprej, proizvod posebno kreiran za žene kako bi se osjećale ugodno čak i na toaletu. Uz slatke zalogaje iz slastičarnice Magnolia, roze vina iz Vinarije iz OrmožaPuklavec family wine i druženja s hrvatskim influencericama i ovoga puta dobro smo se zabavili i pokazali kako se znamo šaliti čak i kada su u pitanju pomalo neugodne situacije.

Druženje s ciljem rušenja tabua

Romantično starogradsko okruženje redakcije Journala na jedan dan uronilo je u ružičastu boju, a 13 samosvjesnih žena i čak jedan muškarac okupilo se s jednim ciljem – kako bi u neformalnom druženju razgovarali o tabu temama i predrasudama koje su prisutne u društvu i na čijem se suzbijanju treba svakodnevno raditi. Budimo realni – prirodne stvari ponekad nisu ugodne, a mi mislimo kako je napokon vrijeme da prekršimo pravila i pričamo o ovoj tabu temi. Zbog čega se toliko ustručavamo čak i samo razgovarati o „poslu“ koji obavljamo u toaletu? Vrlo često trpimo i izbjegavamo obavljanje nužde kada smo na nekom javnom mjestu, u uredu, kada prespavamo kod prijatelja ili oni kod nas, a da ne spominjemo prve spojeve ili odlazak kod rodbine. Slično je i sa situacijama na poslu, pa je upravo zato simbolično naš ured na jedan dan postao mjesto za druženje kako bi ukazali i na tu činjenicu da se često na poslu moramo nositi s neugodnim situacijama. Srećom Violeta je na tržište lansirala novi proizvod koji se premijerno našao u našem ovogodišnjem Journal Spring Boxu, a kojem cilj samo jedno postati najbolji prijatelj svake ženske torbice. No o kakvom se proizvodu zapravo radi.

Što je Pree Poo?

Pre Poo potpuno mijenja iskustvo korištenje toaleta vama, ali i onima koji ga koriste nakon vas, tako da sprječava pojavu neugodnih mirisa i prije nego što nastanu- ozbiljno. To je proizvod koji na jednostavan način ulazi u rutinu korištenja toaleta, kako bi takvo iskustvo bilo opuštajuće i bez nepotrebnih briga, posebno u prostorima koje dijelimo s drugima. Ovaj revolucionarni toaletni sprej vas oslobađa neugodnih mirisa, a samim time i neugodnih misli, jer postoje puno važnije stvari o kojima se trebate brinuti. Miče fokus i brigu oko potrebe koju svi imamo.

Korištenje je jako jednostavno, potrebno je: protresti bočicu prije upotrebe, pošpricati 2-3 puta unutar wc školjke, obaviti sve što je potrebno i voilà !

Pre Poo je kombinacija eteričnih ulja te strogo čuvanih sastojaka, koji mu daju izvanrednu funkciju, kako bi toalet iza vas ostao nevjerojatno mirisan, oslobađajući vas brige i srama zbog velike nužde. Jer na kraju krajeva, to je nešto sasvim prirodno.

Važno je što je unutra, zato u Pre Poo spreju ne koristimo:

  • Parabene
  • Formaldehide
  • Organske plinove, pod tlakom
  • Etanol

Djevojke prepoznale njegovu važnost

U opuštenom i predivnom ženskom društvu kojeg su činile Matea Miljan, Andrea Trgovčević, Ana Ude, Patricija Vodopija, Timotea Topić, Tea Kravarščan, Petra Perkov, Ivona Hemen uz domaćine Patrika Bača i Petru Šipuljak iz Violete te redakciju Journala, otvorile su se neke važne teme uz naravno hrpu smijeha i dobre zezancije. Djevojke su shvatile koliko je ovaj proizvod važan, a svi se slažu da mu je velika prednost što ne sadrži štetne sastojke, ima ugodan miris, a praktičan je i stane doslovno u svaku torbicu. Nakon ovoga druženja sigurne smo da će se u mnogima i naći.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori