Gramofon koji će prostor osim zvukom i vizualno oplemeniti

gr 1

Svaki pasionirani ljubitelj slušanja glazbe veliku pažnju posvećuje audio opremi putem koje uživa u tim dragocjenim trenucima. Tehnologija napreduje sve brže i više te se na tržište lansiraju razni aparati kojima se želi postići reprodukcija što boljeg i čišćeg zvuka.

gr 2

No, bez obzira na napredak tehnologije, neki aparati se vremenom ne napuštaju, već se pokušavaju tehnološki usavršiti što je više moguće. S jačanjem vintage i retro kulture sve je očitiji povratak starijih, ponekad zanemarenih aparata kao što su kazetofoni i gramofoni.

gr 3

Svaki zaljubljenik u zvuk vinil ploče zagovarat će taj jedinstveni zvuk i niti jedan drugi reproducirani neće moći postići tu magiju slušanja. Gramofoni su se prije nekoliko godine vratili na velika vrata, a vremenom postaju sve usavršeniji. Brend Gramovox reinterpretira taj vintage audio dizajn uz pomoć suvremene tehnologije.

gr 4

Koristeći vrhunske materijale, iskustvo i znanje nekih od najboljih audio-mehaničkih inženjera stvorili su proizvod koji zadovoljava najviše standarde. Njihov gramofon vrti vinil ploče tako da su postavljene uspravno s čime osim zvučnog, postižu i impresivan vizualni dojam. Slušatelj doslovno ‘vidi’ puštanje glazbe, zvuka.

gr 7

Njihove inovativne proizvode možete naći na gramovox.com te ih možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

gr 5

gr 6

gr 8

T.R.

Foto: Gramovox

0