Prvi hrvatski hotel posvećen vinu u Vrbniku na Krku

vinotelgospoja1

Vrbnik na otoku Krku poznat je po svojoj autohtonoj vrsti vina, vrbničkoj žlahtini, stoga ne iznenađuje da je jedna obitelj, generacijama u vinarstvu, odlučila započeti unikatan projekt u potpunosti posvećen vinu. Obitelj Toljanić zamislila je i uskoro će u potpunosti realizirati Vinotel Gospoja, na hridi koja se izdiže iznad mora, a za projekt je zadužen arhitekt Idis Turato.

vinotelgospoja4

Hotel na rubu grada Vrbnika imat će četiri zvjezdice, moderno uređene sobe i apartmane od kojih je svaka posvećena jednoj vrsti vina, unutarnji bazen, saune i wellness te bogat menu a la carte restorana.

Multifunkcionalna građevina u nekoliko će blokova i objediniti vinarstvo, podrumarstvo, poljoprivredu, ribarstvo, proizvodnju kozjeg sira, muzej i galeriju s edukacijskim centrom posvećenog vrbničkoj žlahtini, te hotel sa specifičnom ponudom kućnog smještaja, boravka i življenja na specifičnom mjestu.

Vrbnik će tako postati pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem i svim delikatesama koje Vinotel Gospoja nudi.

vinotelgospoja3

Više o hotelu i raspoloživim sobama u budućnosti doznajte na njegovim službenim stranicama.

vinotelgospoja2

Foto: Idis Turato, Vinotel Gospoja

0