Vino&kino: originalna ideja za Valentinovo

Vino&kino: originalna
ideja za Valentinovo

vinokino-naslovna-2

Kako se bliži Valentinovo, tako i događanja u gradu poprimaju sve više romantični oblik. Jedno koje bi moglo zapeti za oko, ali i za nepce zove se Vino&kino, a održat će se u restoranu Pizza bar (Selska cesta 90B), 09. veljače s početkom u 18h.

Radi se o tematskom after-work druženju na kojem će degustaciju vina Rizman i finu selekciju Pizza bara pratiti ljubavne scene iz 4 filma. Gost večeri bit će vinar Damir Štimac koji će i osobno predstaviti svoja vina, a u Pizza baru osmislili su pizze s posebnim okusima koje će uz njiih najbolje pasati. Filmske scene je izabrala i komentirat će ih Jelena Bulum, autorica bloga Wine Time Experience.

Pizza bar

Pizza bar

Blog Wine Time Experience, osim što prati značajnija vinska događanja, zamišljen je i kao platforma za istraživanje veze između vina i popularne kulture, najčešće filma. Ono što se želi postići ovakvim događanjima je iznaći kulturni kontekst koji će uzdignuti vino do visine gdje ono potencijalno najviše može dobaciti.

Kako cilj ovog susreta nije samo uživati i zabavljati se nego i nešto naučiti, tako će na kraju biti organiziran nagradni kviz na temu vina i filma, a pobjednik će osvojiti degustaciju u vinariji Rizman za dvije osobe i 2 karte za sljedeće Vino&kino.

vinokino-2

Cijena ulaznice za ovo događanje je 150,00kn, a za više informacija i rezervaciju posjetite www.winetimeexperience.com.

Foto: vinarija Rizman, Pizza bar i Shutterstock

Učitati još
Zatvori