Journal adventski kalendar: Personalizirani Vindija sir
Journal adventski kalendar: Personalizirani Vindija sir

Journal adventski kalendar:
Personalizirani Vindija sir

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Vindija

Jedan od najoriginalniji poklon ovih blagdana je personalizirani premium tvrdi kozji sir CAPRODUR iz bogate palete Vindijinih sireva. Svojim osebujnim aromama i vrhunskom kvalitetom Vindija tvrdi sirevi najbolje će obogatiti svako okupljanje i oduševiti nepca istinskih sirnih znalaca. Upravo vi imate priliku osvojiti sir s personaliziranom fotografijom i porukom koji će uljepšati vaše blagdane.

Journal x Vindija adventski kalendar

Darujemo troje od naših čitatelja ili čitateljica s Vindija personaliziranim sirom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @vindija Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 9. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Sretne dobitnice su @zoricagrmoja, @megi.0202, @pilatusdora.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori