Journal adventski kalendar: Vina Dvorac Belaj
Journal adventski kalendar: Vina Dvorac Belaj

Journal adventski kalendar:
Vina Dvorac Belaj

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Dvorac Belaj

U našem Journal adventskom kalendaru imate jedinstvenu priliku osvojiti dvije vrste vina iz Dvorac Belaj koja će vama i vašem društvu uljepšati blagdane!

Malvazija Selection 2019.

Vino koje dolazi nakon pomne selekcije najboljeg uroda s najstarijih položaja na imanju iz 1960-ih godina. Ovo dugovječno vino s vremenom postaje sve elegantnije. Kratko je macerirano i školovano u slavonskom hrastu godinu dana, te nakon toga odležano još godinu dana u našem podrumu, što ga čini uistinu jedinstvenom malvazijom na tržištu. Radi se o premium vinu s Belaja, koje ima široku primjenu u gastronomiji, a na posljednjoj Vinistri osvojio je zlatnu medalju dok mu je najcjenjeniji vinski časopis na svijetu, Decanter, dao posebnu preporuku i čak 91 bod.

Merlot Noir 2017.

Bordeaux i Burgundy u jednoj čaši rijetka su pojava. Nasadi merlota i pinot noira na imanju su relativno mladi, ali predstavljaju terroir Belaja u najboljem svjetlu, tako širina aromatskog spektra oduševljava svim jedinstvenim karakteristikama obiju sorti. Merlot noir odležao je u rabljenim bačvama Château Margauxa dvije godine i ima izrazito mali prinos, samo 250g po trsu. Ovo vrhunsko vino u limitiranoj seriji izrazito je teško za pronaći, a samo manja količina arhivirana je na imanju Belaj.

Journal x Dvorac Belaj vina adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s vrhunskim vinima Dvorac Belaj, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @dvoracbelajwinery Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 23. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica giveawayja je @antonijabrajko – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori