Luksuzan odmor za dvoje

Roditeljima često treba odmor od svakodnevice ispunjene dječjim obavezama kako bi se posvetili jedan drugome, poradili na svom odnosu i uživali u romantičnim trenucima sami. Tu u priču dolazi Villa Dalmatina, smještena na jednoj od najpopularnijih destinacija, Bolu na otoku Braču. Okružena je predivnom mediteranskom prirodom te predstavlja idealno mjesto za odmor za sve koji putuju bez djece. Naime, riječ je o konceptu Adults only, a boravak moguć samo za one starije od 16 godina.

viladalmatina2

Villa Dalmatina raspolaže s 11 luksuzno namještenih i opremljenih apartmana, a svaki je osmišljen tako da gostu pruži vrhunsku udobnost. Arhitektonski izuzetno zanimljiva, izvedbom u kamenu donosi dašak Mediterana, dok interijer prate smirujuće linije i boje koje odišu luksuzom i jednostavnošću. S obzirom na to da jedini u Hrvatskoj nudi iznajmljivanje apartmana s hotelskom uslugom ovaj romantični i ekskluzivni raj pružit će vam odmor o kakvom sanjate.

viladalmatina

Izvrsna usluga tijekom cijelog boravka, služenje bogatog doručka, posluživanje pića i laganih obroka uz bazen s grijanom morskom vodom, svakodnevno čišćenje apartmana, pranje rublja, upotreba roštilja te omogućen transfer gostiju zasigurno su pravi odraz vrhunske hotelske usluge. Individualni pristup svakom gostu osigurava ispunjenje i najviših očekivanja te doista nezaboravan doživljaj ljetovanja.

Villa Dalmatina u Bolu na Braču

Predivne šljunčane plaže u Bolu nude savršeno mjesto za opuštanje i uživanje na suncu. Grad Bol nudi širok spektar aktivnosti, a ljubiteljima aktivnog odmora u potrazi za avanturom neće promaknuti Zmajeva špilja, dok je penjanje na Vidovu Goru i pogled na izlazak jutarnjeg sunca nešto najljepše što možete doživjeti na ovoj lokaciji.

Villa Dalmatina u Bolu na Braču

Osim opuštanja uz bazen i uživanja u pravom hedonističkom odmoru, boravak u Villi Dalmatini omogućuje vam i školu surfanja te nezaboravno iskustvo ronjenja. Poznato je kako je Bol jedno od najboljih mjesta u Hrvatskoj za sportove na vodi zbog svojeg položaja izloženog vjetrovima, a podmorje je zbog svoje čistoće i jako dobre vidljivosti idealno za ronjenje.

Zato razmislite o tome da uposlite baka-servis, ako je to moguće, i bez malenih uživate sa svojim partnerom u nekoliko dana mira i tišine.

0