Vikend vodič: Gdje izaći u Beogradu
Vikend vodič: Gdje izaći u Beogradu

Vikend vodič: Gdje izaći u Beogradu

U gradu koji nikad ne spava, događanja je bezbroj. Svaki kutak ovoga grada uvijek je živ i donosi nam nešto zanimljivo i drugačije, samo je potrebna spremnost da istražujemo. Kako vi ne bi previše razbijali glavu, mi smo izabrali četiri događanja ovoga vikenda koje vrijedi posjetiti. Ako ste zainteresirani za vikend avanturu – Beograd je uvijek dobra ideja.

1. Ljubav

Imamo nešto zanimljivo za vas, ali shhh… jer o ovom događaju se s razlogom jako malo zna. U pitanju je ekskluzivan techno i house party koji ima više organizatora – Nikola Bigović zajedno s glumcima Aleksandrom Radojčićem i Viktorom Savićem . Ono što vam sigurno možemo reći je to da su Ljubav žurke uvek na precool mestima,  s najboljim dj-evima i naravno, imaju nevjerojatnu atmosferu.

2. PROSTO.

Vrijeme je da polako skupite snagu nakon napornog radnog tjedna jer nas Boho bar uvijek drži u pripravnosti. Jedno od omiljenih mjesta za izlazak i ovu subotu sprema još jednu PROSTO. žurku,  gdje nas opet čeka samo najbolja glazba i atmosfera koju samo oni mogu donjeti na kalemegdansku tvrđavu. PROSTO. se prosto ne propušta, i točka.

3. Kolarac Art Bioskop

Ljubitelji filma radujte se! Počinje treće filmsko veče na terasi Kolarca! Ovaj vikend Art Bioskop Kolarac spremio je poseban program za otvaranje kina na otvorenom. Danas u 21:00 sat prikazuje se film „C’mon, c’mon“ s Joaquin Phoenixom u glavnoj ulozi. Ako ipak ova crno-bijela drama nije za vas, sutra 25. srpnja u istom terminu čeka vas komedija „The duke“.

4. ArtLink Festival

Otvaranje desetog regionalnog ArtLink festivala počeo je u subotu 25. lipnja na Kalemegdanu! Festival otvara Ansambl Janoška koja je jedna od najoriginalnijih grupa izuzetno talentiranih glazbenika. Ovaj ansambl iz Bratislave čine Ondrej i Roman Janoška koji sviraju violinu, František Janoška za klavirom i Julius Darvas na kontrabasu. Krajnje su jedinstveni u izvođenju klasične glazbe na svoj prepoznatljiv način uz primjese jazza, latino glazbe i drugih žanrova.  ArtLink festival održavat će se do 25. rujna u nevjerojatnom ambijentu prelijepe beogradske tvrđave. Ako ste željni dobre glazbe, znamo gde ćemo vas naći i ovaj vikend!

 

Više pročitajte na https://www.journal.rs/

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori