Vikend je za piknik u travi

Vikend je za piknik u travi

Druženje na otvorenom prostoru i uživanje u prirodi s prijateljima odličan je bijeg od svakodnevnih gužvi s kojima se suočavamo tijekom radnog tjedna. Antistres terapija koja provjereno radi.

Sunčani dani koji su pred nama idealni su za piknike

Lijepo i sunčano vrijeme s ugodnom temperaturom idealno je za spremanje omiljenih specijaliteta u košaricu, nekoliko telefonskih poziva kojima ćemo brzo i jednostavno uz nekoliko zabavnih fraza nagovoriti najbolje prijatelje da nam se pridruže i uz lagani povjetarac uživaju u hrani usred livade.

Ova romantičarska sličica sve je učestaliji prizor u gradskim parkovima tijekom vikenda. Jako je lijep prizor sresti skupinu nasmiješenih ljudi koji znaju kako uživati.

A post shared by Adrianna (@alabasterfox) on

Glazba, hrana i dobro raspoloženje

Za uspješan piknik koliko je god važna ukusna hrana, toliko je za pravu opuštenu atmosferu bitna i glazba. Stoga ukoliko je vaša odluka za vikend se dobro opustiti, ne zaboravite na playlistu koja podiže raspoloženje. Ako netko od vaših prijatelja svira neki instrument, još bolje. Pjevajte iz sveg glasa, plešite i uživajte u životu. Sigurno ćete se osjećati bolje. Nema boljeg načina za punjenje baterija za napeti i užurbani radni tjedan.

A ako vam je u blizini plaža – još bolje…

Ukoliko je vaš izbor lokacije za savršen piknik putovanje izvan grada, obala rijeke, park ili morska obala, važno je da je mjesto koje izaberete ugodno, mirno i opuštajuće. Uvijek je ugodnije uz vodu i usred zelenila koje opušta um. Mirisi prirode, cvijeće i svjež zrak godit će cijelom vašem biću. Stoga ne gubite vrijeme i okupite svoju najzabavniju ekipu za najveselije popodnevno druženje. Ne zaboravite na puno tekućine. Posebno su super aromatizirane vode s komadima svježeg voća i mente.

A post shared by Adrianna (@alabasterfox) on

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori