3 razloga zašto je sada idealan trenutak da iznajmite auto

3 razloga zašto je sada idealan
trenutak da iznajmite auto

joy-real-535919-unsplash

Pravo je vrijeme za dugoročni najam vozila

Grad zameten snijegom odlična je prilika za iskoristiti sve pogodnosti dugoročnog najma vozila. Naime, Viator business mobility je usluga koja pokriva potpunu mobilnost bez potrebe angažiranja vlastitih resursa. Dugoročni najam vozila donosi razne opcije i mogućnosti koje su poželjne upravo u ovakvim, snježnim, situacijama. U ovakvim situacijama ne brinete se o tri najčešće zimske boljke – zimskim gumama, asistenciji na cesti te mogućoj zamjeni vozila prema potrebama.

Upravljanje voznim parkom, održavanje tehničke ispravnosti i briga o svakom vozilu u floti odgovorna je zadaća povjerena stručnom osoblju Viator tehničke službe kako bi se u svakom trenutku osigurala mobilnost i najviša razina usluge. Viatorova flota sadrži odmah dostupna registrirana vozila – od malih gradskih vozila do premium klase, putničkih i dostavnih vozila, a uslugu dugoročnog najma moguće je realizirati u istom danu (odabir željenog modela vozila, ugovaranje usluge, isporuka vozila), što je svakako prednost u zimskim danima kada vam jedno takvo vozilo za borbu sa snježnim cestama i otežanim cestovnim uvjetima odmah treba.

viator-1

Ponudu vozila možete saznati ovdje, dok sve informacije o dugoročnom najmu možete saznati i putem poziva na +385 1 640 35 41 te slanjem upita na vbm@viator-auto.hr. Ako još razmišljate o takvoj opciji, možda će vam oko odluke i odabira pomoći izdvojena vozila koja su odmah dostupna u ponudi, a pogledati ih možete u nastavku:

PEUGEOT_3008_1605STYP_001_B-800x533

PEUGEOT 3008

Mercedes-Benz GLC Class C/X253

Mercedes-Benz GLC Class C/X253

Opel Insignia

Opel Insignia

 

Foto: Shutterstock, Unsplash

Učitati još
Zatvori