Jela spravljena u potpunom skladu s prirodom

U srcu Zagreba, u Tkalčićevoj 7, smjestilo se posebno mjesto u zagrljaju prirode, u kojem poslasticu za sebe mogu pronaći vegani, vegetarijanci, ljubitelji sirove hrane, ma ukratko svi koji cijene i vole kvalitetne i ukusne zalogaje.

Restoran Šumski kuhar

Radi se o restoranu Šumski kuhar, čiji je vlasnik istrastveni skupljač samoniklog bilja Anton Rudan dosanjao je svoj dugogodišnji san – gostima ponuditi originalna i kreativna jela te predstaviti svoje dvije velike ljubavi: samoniklo bilje i konoplju koje su ujedno i posebnost ovog restorana, što ga izdvaja od mnogih sa sličnom ponudom.

Restoran Šumski kuhar

Živopisna jela spravljena u potpunom skladu s prirodom, svakodnevno od 11 ujutro do 23 sata oduševljavaju mnogobrojne goste. Jelovnik uz stalna jela poput burgera od konoplje za ljubitelje “fast fooda” te prefinih juha i variva, nudi i Šumsku platu, koja je djelo Antonove inspiracije, prava umjetnost na tanjuru. Ovdje će i ljubitelji sirove hrane doći na svoje – svakodnevno ih očekuje originalni, hrskutavi meni s totalno originalnim gastro kombinacijama, a uskoro su na “jelovniku” i raw radionice za koje već vlada veliki interes.

Restoran Šumski kuhar

Uz već spomenute oblizeke, Šumski kuhar je prvi bistro u kojem možete probati i pivo od konoplje, sokove od breze s raznovrsnim okusima kao i smoothieje od mlade zelene pšenice. Kavoljupci mogu uživati u mirisnoj fair trade kavi i organskim čajevima, a uz kavu nezaobilazna je jedna od prefinih torti primjerice nougat ili od naranče.

Restoran Šumski kuhar

Ugodan ambijent uz mnoštvo detalja, hrana prepuna boja, okusa i mirisa, ambijentalna glazba, a uskoro i glazbene večeri dobitna su kombinacija za odmor od gradske vreve i gastro užitak. A zagrijali su i svoj žuti bicikl pa možete naručiti jela i dostavom na broj telefona: 01/ 4819 634. Bicikliraju na području središta grada gdje će vam nasmijani dostavljač brzinom vjetra dobaciti nešto fino.

0