Valentinovo u gondoli: Romantična vožnja žičarom s najljepšim pogledom na Zagreb
Valentinovo u gondoli: Romantična vožnja žičarom s najljepšim pogledom na Zagreb

Valentinovo u gondoli: Romantična vožnja žičarom s najljepšim pogledom na Zagreb

Zašto si za ovo Valentinovo ne biste priuštili jedan netipičan dejt? Naime, ZET je za sve zaljubljene organizirao “Valentinovo u gondoli” koje će se održavati od 12. veljače do 16. veljače.

Gondole sljemenske žičare će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na grad Zagreb, sigurno će mnogima ostati u sjećanju kao jedan od najljepših Dana zaljubljenih.

valentinovo u žičari

Valentinovo u žičari pa photo point na Gornjoj postaji

Parove će po dolasku do žičare čekati šampanjac te romantičan ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno o tome koji pakete odaberete.

Kako navode iz ZET-a, osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i “photo point” u obliku srca, kao savršeno mjesto za posebne fotke koje će vas još dugo podsjećati na te lijepe trenutke s vama dragom osobom.

Sljeme pogled na Medvedgrad
valentinovo u žičari

Tri paketa

U prodaji će biti tri komercijalna paketa:

Paket 1 po cijeni od 32 eura uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove.

Paket 2 po cijeni od 80 eura uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom.

U Paket 3 uključen je prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom. Cijena je 135 eura.

Paket 1 u prodaji je na blagajnama žičare, dok je za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese marketing@zet.hr ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.

*Razdoblje u kojemu se može konzumirati ručak u Tomislavovom domu (Paket 2): od 12 do 15 sati.
*Vrijeme prijave i odjave gostiju koji bi koristili uslugu polupansiona (Paket 3) – prijava gostiju iza 14h, odjava idući dan do 10h. Vrijeme konzumacije večere: od 18 do 21 sat.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori