Vježbajte s novim proizvodom Ane Tevšić

vijača tevšić 2

Proljeće, toplije godišnje doba uvijek je okidač za donošenje novih odluka o zdravijem načinu života, prehrani, no i intenzivnom vježbanju i dolasku u fit formu. Postizanje cilja bolje forme i općeg tjelesnog stanja sada je nešto lakše uz nove rekvizite za vježbanje s potpisom hrvatske dizajnerice Ane Tevšić.

vijača tevšić 1

Njezina linija proizvoda koja je nastala u suradnji s Cartoon Networkom sada donosi predmete koje će olakšati vježbanje u vašem domu, dvorani ili na otvorenome. Svaki oblik vježbanja koji odaberete trerbao bi biti potkrijepljen aerobnim dijelom treninga koji koristi najveće mišiće tijela (noge i stražnjica) kako bi se moglo potrošiti što više energije iz masnog tkiva.

vijača tevšić 4

Preskakanje užeta je odličan način postizanja potpunog efekta upravo takvog treninga. Anina linija proizvoda Johnny Bravo donosi upravo uže za preskakanje, iznimno dopadljivog dizajna zbog kojeg će odmah postati obavezan rekvizit u svakodnevnom vježbanju.

vijača tevšić 3

Uže za preskakanje, no i druge divne proizvode iz radionice Ane Tevšić možete naći na web shopu loveanadesign.com, a novosti pratite na Facebook stranici.

vijača tevšić 5

0