Uzbudljivi vikend uz
Cedevitu

Pridružite se Cedevita narančastom vikendu u Zagrebu ovog vikenda, 13. i 14. lipnja! Cedevita vas poziva da otkrijete svoju narančastu stranu! Ove subote i nedjelje u sklopu Cedevita narančastog vikenda posjetite „narančaste“ lokacije te kušajte nove Cedevita okuse.

cedevitasve

U subotu, od 11-14.00h u Maraschinu, družite se s redizajniranom Cedevitom novih okusa Bazge&limuna sa stevijom i Mente&limuna, uz urbanu, poznatu gradsku ekipu koja voli i vodi aktivni zdravi život. Opušteno druženje s Cedevita asessoarima moderirat će Iva Šulentić i njezin dečko Igor Mikloušić, zajedno s udrugom Barbera i ambasadoricom Morenom Makar, dok će urbana DJ glazba dodatno podržati Cedevita pozitivni duh. Od 11.00 do 19.00 sati na Jarunu, točnije kod Malog jezera, sve posjetitelje očekuju zabavne aktivnosti: Big Air Bag, Bike art – ukrašavanje bicikla brkovima, zvoncima i mnogim drugim fora gedgetima te radionice parkour majstora koji će demonstrirati kako klupa može postati fitness sprava

cedevita14

U sklopu kampanje kojom Cedevita lansira novi dizajn i novi slogan – Svježa doza vitamina, svježa doza energije – Cedevita promotorice će obići Jarun i Maksimir, Bundek, centar grada Zagreba i stepenice u Importanne centru koje će ovaj vikend postati narančaste te razveseliti sve željne osvježenja s novim Cedevita okusim Menta-limun i Bazga-limun sa stevijom te dobro poznatim okusima Naranče i Limuna. Ne propustite narančasti vikend uz svježu dozu vitamina i svježu dozu energije!

Preporuka

Zatvori