Uskoro stiže Harry Potter adventski kalendar

Uskoro stiže Harry Potter
adventski kalendar

Ukoliko razmišljate što pokloniti svojim prijateljima koji su veliki obožavatelji Harryja Pottera onda više ne morate imati dvojbe. Stigao je idealan poklon kojim će se oduševiti svi oni koji su barem jednom u životu sanjali kako se za njima vuče plašt kroz snijeg u Hogsmeadeu, koji bi voljeli ukrašavati Hogwarts čarobnim ukrasima i pokretima čarobnog štapića. Možda tim dragim ljudima nećete uspjeti poslati sovu koja bi predala pismo prihvaćanja u školu čarobnjaštva, ali možete zajedno uroniti u čarobnjački svijet za vrijeme Adventa. Naime, na tržište upravo stiže Harry Potter adventski kalendar.

Harry Potter adventski kalendar sadrži 24 mini figurice

Adventski kalendar u znaku Harryja Pottera sadrži 24 mini figurice koje se odnose na uzbudljivi svijet čarobnjaštva. Svi vaši omiljeni likovi su uključeni (s nekoliko rekvizita) u ovu predivnu priču koja će još više potaknuti blagdansku toplinu. Što biste više mogli poželjeti svojim prijateljima, ali i sebi? ovo je uistinu lijep način za iskazivanje prijateljstva i dijeljenja blagdanske radosti.

Odbrojavanje do Božića uz Harryja Pottera uz ovaj kalendar, bez sumnje, bit će još radosniji. Uz omiljene vještice, čarobnjake, zvijeri, duhove i kućne vilenjake Wizarding Worlda, ovaj kalendar obećava jako lijep Božić, pogotovo kada je povezan s uživanjem u kolačima i šalici vrućeg Butterbeera.

Baš kao i kod uobičajenih adventskih kalendara, možete odbrojavati dane do Božića otvaranjem malih vrata i primanjem poklona. No, dok ste u čokoladnom kalendaru svakodnevno dobivali istu čokoladu (što može biti dosadno), s ovim kalendarom ćete uvijek biti iznova iznenađeni novim i drugačijim likovima.

Kalendar će biti dostupan na Amazonu po cijeni od 65 dolara. Još uvijek se ne može naručiti, ali dodatna doza uzbuđenosti postignuta je i ovim slatkim iščekivanjem. Do tada, razmislite koga biste sve mogli obradovati ovim lijepim poklonom. Također, mogli biste i organizirati zajednička druženja u Harry Potter stilu i priuštiti si radosno i ugodno predblagdansko druženje.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori