Uskoro počinje Samoborski fašnik

Uskoro počinje Samoborski fašnik

@samoborskifasnik

@samoborskifasnik

Samoborski fašnik, njegovo 191. izdanje, počinje u petak 17. veljače 2017. godine koncertom grupe Colonia, dok će 18. veljače nastupiti Psihomodo Pop. Nina Badrić nastupit će 24. veljače i dan nakon, 25. veljače, nastupit će Opća opasnost. Zatvaranje Samoborskog fašnika, 28. veljače, obilježit će Prljavo kazalište i spustiti zavjesu na 191. izdanje jednog od najboljih fašnika regije.

Samoborski fašnik donosi, osim koncerata, i bogat dnevni program tako da su subote i nedjelje rezervirane za one najmlađe, kada će se održavati dječji programi i na glavnoj fašničkoj pozornici u jutarnjim satima ali i u Maloj dvorani Galerije Prica gdje su za najmlađe organizirane besplatne JumpingClay radionice, a dječje predstave i radionice pripremio je Laboratorij zabave. Također će pozornica na Trgu Matice Hrvatske bit će ispunjena dječjim smijehom, plesnim skupinama, igrom, predstavama za djecu kazališta Šareni svijet i  Udruge Antuntun.

Samobor slider

Samoborski fašnik priprema još niz događanja koji će sigurno privući veliki broj ljubitelja maskiranja, ali sve one koji vole biti dio fašničke povorke, koja iz godine u godinu oduševljava svojim programom i događanjima. Bit će tu i izbor najboljih maski, u suradnji s Hrvatskom poštom tražit će se i najbolja i najljepša razglednica Dječjeg fašnika, a organizatori najavljuju još veliki broj iznenađenja, što je najbolja pozivnica svima da budu gosti 191. Samoborskog fašnika.

fasnik

Foto: Instagram, Samoborski fašnik

 

Učitati još
Zatvori