4 blogerice čije stanove želimo kopirati

4 blogerice čije stanove želimo kopirati

Urban Outfitters

@viktoria.dahlberg

Sigurno ste čuli za brend Urban Outfitters, vjerojatno u njemu i shoppingirali na putovanjima izvan Hrvatske (ili online – odnedavno dostavljaju na hrvatske adrese). Kulerski asortiman osim odjevnih komada uključuje i nebrojeno mnogo odličnih stvari za dom. Urban Outfitters Home asortiman nudi sve – od namještaja, preko posteljine, tepiha pa do ukrasnih sitnica, lampica, terarija, vaza, itd.

Urban Outfitters

@isabellath

Boho inspiracija

I njeguju samo sebi svojstveni boho stil, upotpunjen odličnim editorijalima. Niski kreveti, etno motivi, prirodni materijali, puuuno sobnih biljaka, mekanih jastuka, čupavih tepiha… Baš uspijevaju pogoditi udoban moment, kako u zimskim mjesecima za idealan hygge, tako i ljeti s prozračnim osjećajem i svijetlim bojama.

U sklopu svoje marketinške strategije na društvenim mrežama, posebice na Instagramu, uvijek biraju suradnje s pojedincima koji savršeno ocrtavaju njihovu estetiku. Kako u modnom smislu, tako i što se tiče uređenja interijera. Najčešće upravo s komadima koji se mogu pronaći u UO trgovinama.

Urban Outfitters

@tezzamb

Suradnja uključuje priču koju Urban Outfitters objavljuje u sklopu svojeg bloga i zatim česte regramove fotografija koje blogerice dijele na svojim profilima. Tako kreiraju snažnu bazu pratitelja i promoviraju svoje suradnike. Publika uvijek voli vidjeti kako stvari iz kataloga mogu izgledati u stvarnom životu, to i je glavni pokretač koji je blogerima i influencerima omogućio posao koji imaju. Ista premisa vrijedi za modu, kao i interijere.

Urban Outfitters

@viktoria.dahlberg

Urban Outfitters blogerice

Suradnje se mijenjaju s vremenom, ali estetika ostaje ista. Urban Outfitters blogerice u svojim domovima imaju dovoljno prepoznatljivih komada brenda (poput bestseller Good Vibes jastuka) da fanovima odmah bude jasno o kojoj se trgovini radi, a ostatak uređuju u svom stilu.

Urban Outfitters

@stuffhannadoes

Sve četiri blogerice koje smo izdvojili spajaju slične stvari. Udobnost na prvom mjestu i cozy ugođaj koji poziva na uživanje u stanu. Bez obzira radi li se o spavaćoj sobi, radnom kutku ili kuhinji.

Prelistajte galerije u nastavku i možda se inspirirate za svoj dom.

Viktoria Dahlberg (@viktoria.dahlberg)

Tessa Barton (@tezzamb)

Isabella Thordsen (@isabellath)

Hannah (@stuffhannadoes)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori