Druženje s domaćim kreativcima na zelenom izdanju Urban Jungle pop up

Druženje s domaćim kreativcima na zelenom
izdanju Urban Jungle pop up

Ove subote od 11 do 19 sati svratite u Kulturni centar Mesnička na URBAN JUNGLE POP-UP. Prostor je malen pa ne morate strahovati od zaraze, osim ako se ne želite zaraziti nekim novim idejama o uređenju životnih prostora. Možda dobijete inspiraciju od domaćih dizajnera i jedne ljubiteljice biljaka.

Urban jungle pop up

https://www.instagram.com/p/B9BzIWPJO2O/

[ kutnakvadrat ] brend je kreativnog dvojca koji eksperimentira s betonskim formama, teksturama i recikliranim materijalima. Primarno se vode funkcionalnošću predmeta i estetikom prilagođenoj upravo potrebom predmeta. Bilo da se radi o posudi za biljku, vazi, dekorativnoj zdjeli, ukrasnom tanjuru za zid. Svi proizvodi su izrađeni ručno, a zbog same teksture materijala, svaki predmet je unikatan.

Na URBAN JUNGLE POP UP-u premijerno će prezentirati  proljetnu kolekciju “Buđenje” koja se odlikuje razigranošću boja, te neke od novo dizajniranih betonskih proizvoda, poput dekorativnih tanjura za zid, podložaka i vaza/posuda za biljke.

Maja’s Plants and Stuff

Ona je Maja i vodi zeleni Instagram profil gdje kroz svoju strast prema biljkama. Prati urbani trend sadnje i održavanja biljaka u zatvorenom prostoru.

https://www.instagram.com/p/B4HYxxZJ-Sx/

Kroz manje projekte, događanja i predavanja pokušava približiti jednostavne i lako održive vrste biljaka svima koji možda nemaju ‘zelene prste’ ili žele znati više. Maja stvara žive ‘skulpture’, kokede, terarije i mossarije koji će se moći razgledati i odabrati na ovom zelenom pop up izdanju.

Učitati još
Zatvori