Upoznajte novi Citroën SUV C5 Aircross

Upoznajte novi Citroën SUV C5 Aircross

Citroën SUV C5 Aircross

Citroën predstavlja novi SUV C5 Aircross, 100% SUV u karoseriji s velikim kotačima, robustan i mišičav dizajn i visoko odstojanje od tla, a 100% Citroën u svojoj osobnosti, dizajnu i širokom rasponu mogućnosti prilagodbe. Novi SUV C5 Aircross je najudobniji i naj modularniji SUV u svom segmentu, a najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika.

Novi SUV C5 Aircross, SUV visoke klase, usklađen je s posljednjim modelima marke Citroën te nudi jedinstvenu ponudu personalizacije sa 30 vanjskih kombinacija. Predvodnik programa Citroën Advanced Comfort, novi SUV C5 Aircross je najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu.

Najbolji u klasi za kapacitet prtljažnika

Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort, predlaže novo iskustvo u vozilu tipičnom za Citroën. Ima jedinstvenu modularnost s tri individualna, klizna i preklopiva sjedala te prtljažnikom Best in Class od 580 l do 720 l.

Moderan i high-tech, nudi 20 sustava za pomoć u vožnji uključujući Highway Driver Assist, sustav za autonomnu vožnju 2. razine, Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent za odlazak izvan utabanih staza, kao i šest tehnologija za povezivost, uključujući bežično punjenje pametnog telefona.

Više doznajte na Citroën službenoj stranici.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori