Upoznajte Instagram profil s predivnim fotografijama koje inspiriraju

Upoznajte Instagram profil s predivnim
fotografijama koje inspiriraju

 

Hedonistička vibra na Instagramu je savršeno “štivo” za petak

Gotovo svaka nedjelja sa sobom nosi onu prepoznatljivu hedonističku vibru. Većina nas jedva čeka opuštenu nedjelju kako bismo se posvetili slatkom užitku. Nedjelja je, također, dan kada svijet gledamo malo drugačijim očima jer smo opušteniji i veći dio slobodnog vremena želimo posvetiti dragim nam ljudima, otkrivati nova lijepa mjesta u gradu, planirati poslijepodnevni bijeg iz grada i uživati u ljepoti koja nas okružuje. Tu su i nezaobilazne fine kave i gastro delicije koje doprinose još boljem osjećaju.

u potrazi za inspiracijom, zastali smo na Instagram profilu jedne Newyorčanke koja ne propušta zabilježiti niti jedan slatki i zanimljivi detalj, gdje god se kretala.

Njezina estetika toliko je privlačna i terapeutski opuštajuća da je uistinu pravo zadovoljstvo satima se gubiti u sadržaju koji kreira i pokušati kopirati scenografiju njezinih fotografija.

Instagram profil koji obožavamo pregledavati

Riječ je o ljupkoj Shelley koja se skromno krije iza neodoljivog Instagram profila pod neobičnim imenom koji podjeća na kod – @ss0522. 

No, njezin je profil sve samo ne uniformiran, hladan i programerski. Baš naprotiv. Fotografije koje objavljuje na svom profilu pune su života i topline.

Na njima može vidjeti predivna mjesta kako u New Yorku, gdje Shelly živi, tako i na brojnim mjestima gdje putuje i zabilježava predivne kutke koje bi za nekog prosječnog prolaznika možda ostali neprimijećeni, no ona svojom fotografskom vještinom i istančanim osječajem za lijepo, u svakom kutku grada pronađe nešto lijepo i zanimljivo.

Detalji koje zabilježi fotoaparatom su prije svega, prave oaze mira i harmonije pa upravo prelistavajući sadržaj njezinog profila, možemo osjetiti opuštajuću i smirenu energiju.

Nije teško zaključiti kako je riječ o istinskoj hedonistici jer njezine fotografije hrane i kave su prava mala umjetnička djela, a način kako aranžira predmete koji se nalaze na stolu ili na simpšatičnim klupama, rado bismo i sami prenijeli u vlastiti svijet. Sve je ljepše kada se doda malo detalja i nježnih boja pa stoga ne čudi zašto su njezine fotografije toliko inspirativne.

Ovdje ćete pronaći jednostavne trenutke zabilježene na tako lijep i profinjen način. Iako je riječ o sličnim detaljima koje rado prikazuje na svojim fotografijama, ovaj profil nikako ne djeluje monotono već nam otvara oči i potiče nas da se osvrnemo oko sebe i uživamo u lijepim stvarima i energiji koja nas okružuje, bilo da ispijamo kavicu u omiljenom kafiću, šetamo gradom, putujemo ili biramo cvijeće kojim ćemo ukrasiti stol povodom obiteljskog okupljanja.

Stoga je @ss533 puno više od tek običog Instagram profila s lijepim fotografijama, ovdje možemo naučiti živjeti u trenutku i radovati se malim stvarima. Baš poput Shelly.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori