Unesite duh Božića u svoj dom uz ove ilustracije

Baš kao što počinje priča većine kreativaca, tako je započela i ona zagrebačkih sestara Željkice i Srećke. Prije nekoliko godina, u trenutku kada su se selile u novi dom, krenule su u potragu za lijepim izrekama koje bi mogle ukrasiti zidove njihova životnog prostora. Budući da nisu mogle pronaći ono što su tražile, započele su same stvarati vlastite ilustracije i postere te je naposljetku rođen mali hrvatski brend Quotes2Love.

CHRISTMAS DECEMBER TO REMEMBER PRINTABLE POSTER WATERCOLOR ILLUSTRATION TYPOGRAFY BLACK AND GOLD

Quotes2Love domaća je publika imala priliku upoznati kroz mnoge sajmove hrvatskog dizajna, poput riječkog artBazaara. Ovih dana dvije su sestre proširile kolekciju postera sa svojim omiljenim izrekama o životu, ljubavi, prijateljstvu i uspjehu, i to digitalnim ilustracijama koje će u svaki dom unijeti duh Božića.

CHRISTMAS MISSILTOE PRINTABLE POSTER WATERCOLOR ILLUSTRATION

Šarmantni blagdanski motivi stvoreni su s namjerom da svakoga jutra promijene perspektivu u nečijem životu i da svaki dan u obitelji započne s osmijehom i u dobrom duhu. Upravo zbog toga, Quotes2Love božićne postere poklonite sebi ovih blagdana ili gestom njihova darivanja razveselite nekog sebi bliskog.

Printable poster

CHRISTMAS TREE PRINTABLE POSTER WATERCOLOR ILLUSTRATION TYPOGRAFY

xmas illustration7

Foto: Quotes2Love

0