Ulica Sezam ovog siječnja stiže na HBO

Ulica Sezam, najpoznatija i najdugovječnija lutkarska serija na svijetu koja je kroz 45 godina emitiranja svojim edukativnim sadržajem odgojila milijune djece, u novoj godini na televiziju pristiže u jednom sasvim novom formatu, i to po prvi puta na američkoj kabelskoj mreži HBO. 46. sezona, koja s emitiranjem na malim ekranima kreće 16. siječnja, najavljena je simpatičnim trailerom, u kojem se svima nam znanim muppetima pridružuju Gwen Stefani, Tina Fey, Pharrell Williams i Jon Hamm.

ulica sezam

Novosti u Ulici Sezam uistinu je mnogo: sat vremena dug format smanjen je na pola sata, nove teme više pažnje posvećuju djeci predškolske dobi i show ima sasvim nove pjesme otvaranja i zatvaranja. Osim toga, uveden je novi segment ‘Smart Cookies’, a tu je i nova članica ekipe – Nina.

ulica sezam2

Dobro poznati likovi također imaju novi dom. Na vibrantnom setu snimanja uređen je kutak za Elma, koji se preselio u Ulicu Sezam na kućni broj 123, Cookie Monster pronašao je svoj novi dom iznad pekarnice, Big Bird sada živi u kućici na drvetu, a Oscar je i dalje u kanti za smeće, no na mnogo atraktivnijoj lokaciji slavne ulice. Što roditelji i djeca mogu očekivati kada sredinom siječnja krene emitiranje na HBO-u, donosi najavni video.

Foto: HBO

0