U Zagrebu otvoren prvi pop up koktel bar

Jučer je otvoren jedinstveni #Refined Cocktail Bar, prvi pop up cocktail bar u Zagrebu kao nastavak projekta #Refined, kojeg je pokrenula agencija Pepermint s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu.

refined3

Projekt #Refined započeo je prije 15 dana velikim partyjem održanim u Laubi na kojem je nastupala poznata francuska pop skupina Nouvelle Vague. Party je okupio više od 1000 posjetitelja, a o odličnoj atmosferi najbolje svjedoče crno-bijele fotografije, Luke Smuka i Marija Pavlovića, koje su izložene u sklopu #Refined Cocktail Bara.

Refined2

Uz izložbu, posjetitelji će u #Refined Cocktail Baru moći uživati u odličnoj glazbi i vrhunskim koktelima poznatih zagrebačkih koktel majstora. Također, tu je i svakodnevni program u kojem će nastupati najpoznatiji zagrebački DJ-evi, među kojima su i Tomo Ricov, Boris Kovaček, Ozren Kanceljak i mnogi drugi. #Refined Cocktail Bar bit će otvoren radnim danom od 17 do 23, a subotom od 12 do 23 sata.

Branimir Brkljač, Zelda Bečirević, Boris Kovaček

Branimir Brkljač, Zelda Bećirević, Boris Kovaček

Na otvorenju #Refined Cocktail Bara u Preradovićevoj 17, uz nastup DJ-a Nenada Martinovića i Zelde Bećirević bili su mnogi poznati, među kojima i Tomo Ricov, Tomo in der Muhlen te mnogi drugi.

Tomo in der Muhlen, Tomo Ricov

Tomo in der Muhlen, Tomo Ricov

refined1

0