U Zagreb stiže Dr. Bruce Lipton – autor najbolje znanstvene knjige godine

Dr. Bruce Lipton je američki molekularni biolog koji je postao planetarno poznat 2006. godine kada je njegova knjiga BIOLOGIJA VJEROVANJA, u kojoj je elaborirao teze da su ljudi uglavnom nesvjesni svojih temeljnih predodžbi i uvjerenja o snazi uma i duha u našem životu, proglašena najboljom znanstvenom knjigom godine.

Dr. Bruce Lipton dolazi u Zagreb

Koristeći jednostavan jezik, ilustracije, humor i svakodnevne primjere, u toj knjizi Dr. Lipton predstavlja i novu znanost pod imenom EPIGENETIKA.

Riječ je o novom pogledu na biologiju čovjeka koji naše tijelo ne smatra pukim mehaničkim uređajem, već ukazuje na ulogu uma i duha koji su u stanju prepoznati promjenu naše percepcije ili uvjerenja onoga trenutka kada svojim stanicama počnemo slati potpuno drugačije poruke.

Poznavanje tih modaliteta predstavlja ključ za naš osobni razvoj i fizičko zdravlje, što govori u prilog tezi da živimo u svijetu svjesnog izbora, a ne genetskog determinizma.

Svi oni koji su primjenili ovo znanje shvatili su enormni potencijal uma koji je u stanju učiniti veliku transformaciju u životu svakoga od nas!

U Zagrebu će praktične metode ove spoznaje biti obuhvaćene programom na kojem će Dr. Lipton učesnike svoga seminara puna dva dana, 21. i 22. rujna 2019. educirati i poticati kako da uz pomoć vlastitog uma preuzmu kontrolu nad svojim životima i postanu vladari svojih sudbina umjesto žrtve svojih programa!

Dvoje sretnika i/ili sretnice mogu osvojiti po jednu ulaznicu za seminar ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “Dr. Lipton” do 15. rujna u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Nini Petković i Vanesi Tipura na osvojenim ulaznicama!

0