U Zagreb je stigla nova adidas PrimeKnit kolekcija za vježbanje – isprobajte je s nama

BELIEVE THIS PRIMEKNIT FLW TIGHTS

U studenom 2018. smo u adidas Sports Studiju u Ilici 21 krenuli u prvi u nizu evenata koji bi naše čitateljice premijerno upoznavao s novim adidas kolekcijama, uz koje se družimo zajedno s vrhunskim trenerima i saznajemo više o adidas Women platformi.

Proljeće 2019. budi želju za rekreacijom, otvaranjem nove sezone vježbanja, a uz to na tržište stižu nove kolekcije za vježbanje koje želimo isprobati. Tako da je došlo vrijeme za još jedno Journal.hr i adidas Hrvatska druženje u adidas Sports Studiju. Ovog puta se predstavlja nova PrimeKnit kolekcija za vježbanje koja je stigla u trgovine, a Journal.hr čitateljice će opet imati priliku ekskluzivno prisustvovati eventu.

PrimeKnit kolekcija za snažne i samopouzdane žene

PrimeKnit kolekcija odlikuje se prvenstveno revolucionarnom inovacijom u tehnologiji šivanja, a rezultat su odjevni predmeti koji nijednu ljubiteljicu vježbanja i sportskih aktivnosti neće ostaviti ravnodušnom. Pod geslom “Become The Movement” adidasovi stručnjaci osmislili su sportsku odjeću koja se u svakom trenutku savršeno prilagođava tijelu u pokretu, jamčeći istovremeno vrhunsku udobnost i sofisticiran izgled. PrimeKnit kolekcija iskoračila je iz uobičajenih okvira sportske odjeće namijenjene isključivo teretanama, a njeni moderni krojevi i vrhunska izrada moći će se prilagoditi i svakodnevnim aktivnostima.

DON’T REST PRIMEKNIT LUX BRA

Iako kolekcija sadrži i odjeću za pripadnike snažnijeg spola, u Zagrebu će biti predstavljen dio kolekcije posvećen damama. U ponudi se nalaze:

1. ALL ME PRIMEKNIT FLW BRA – sportski grudnjak koji besprijekorno pristaje tijelu i pruža potporu, posebno osmišljen za žene s manjim grudima. Fleksibilne naramenice omogućuju različite kombinacije podešavanja, a tu su i spužvasti umeci koji se po potrebi mogu skinuti

2. BELIEVE THIS PRIMEKNIT FLW TIGHTS – udobne sportske tajice visokog struka i zanimljivog kroja, koje ističu figuru dok fleksibilna tkanina prati svaki pokret.

3. FREELIFT 360 PRIMEKNIT FLW MAJICA – odlična majica za vježbanje koja omogućuje neometani pokret. Meki dodir pamuka za osjećaj maksimalne udobnosti.

BELIEVE THIS PRIMEKNIT LUX TIGHTS

Subotnje druženje za Journal.hr čitateljice

Odabrane čitateljice Journal.hr-a će još jednom među prvima dobiti priliku za ekskluzivan pogled na novu adidas kolekciju, 13. travnja 2019. od 11:30-13:00 h u adidas Sports studiju, Ilica 21, Zagreb.

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te nam napisati za koji trening bi vam savršeno odgovarala adidas PrimeKnit kolekcija i zašto. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do petka, 11. travnja 2019. u ponoć, a 12. travnja ćemo odabrati 30 najkreativnijih dobitnica koje će se družiti s nama u subotu. Imajte na umu da je druženje u Zagrebu!

Hvala svima na sudjelovanju, dobitnici su odabrani i kontaktirani telefonski. Čestitke!

ALL ME PRIMEKNIT FLW BRA

Čitateljice Journal.hr-a očekuje mnoštvo iznenađenja, ali i nadasve ugodna atmosfera. Okupljene će pozdraviti popularna voditeljica Korana Gvozdić i predstaviti novu kolekciju i priču koja stoji iza nje. Nakon Korane, svi zainteresirani moći će čuti više o adidas Women platformi koju vode Marija Andrijašević i Andrea Solomun, platformi posebno osmišljenoj za žene koje žele spojiti ljubav prema vježbanju i brigu o zdravlju. Trenerice će ukratko objasniti filozofiju platforme i pozvati sve prisutne dame da se uključe i, ako već nisu, otkriju sve čari aktivnog života. Potom će održati 30-minutni trening za sve prisutne.

Nakon treninga i osvježenja slijedit će obilaženje adidasove trgovine s Koranom Gvozdić u koje se uključuju i personal shopperi, koji će uzvanicama pomagati u odabiru najbolje odjevne kombinacije za što uspješniji trening. Svaka čitateljica koja na taj dan u adidas trgovini u Ilici 21 kupi bilo koji odjevni predmet iz kolekcije dobit će uistinu poseban dar – personalizirani trening s Marijom Andrijašević i Andreom Solomun, a svi će uzvanici dobiti bogati poklon paket kao zahvalu za dolazak.

Foto: adidas

0