Tropski popodnevni tulum ovog vikenda u Botaničaru

Tropski popodnevni tulum ovog
vikenda u Botaničaru

botanicar-hohcajt-03-4

Dok je realnost je snježna i hladna, u mislima već čekate proljeće i lijepo vrijeme. Upravo snijegu i zimi usprkos, hohcajt ekipa nadolazećim događanjem želi vas zagrijati i lansirati na toplu i veselu lokaciju uz Tropicana temu. Zvijezde su se poklopile pa će se treći hohcajt održati baš 03.03. 2018., s ranim početkom od 17 sati. Mjesto tropskih susreta je kao i do sada – Botaničar.

Tropi u Botaničaru

Glazbu ovoga puta biraju DJ M.I.L.E. i DJ Sergio koji će svojim šarolikim spektrom osigurati toplu atmosferu.

botanicar-hohcajt-03-2

Kako bi Tropicana zaživjela u potpunosti, ponajbolji hrvatski cocktail majstor i osnivač Cocktail weeka Zagreb; Vedran Gulin, pripremit će koktel dobrodošlice s premium Brugal rumom. Lagani tapasi s tropskim notama nastat će pak pod gurmanskom palicom Kužinice.

Ostajemo dosljedni dress codeu stoga vas pozivamo da iz ormara izvučete svoje najrazigranije komade. Palme, ananasi, flamingosi, havajke, tigrovi… sve što vas asocira na egzotiku, sunce i plaže.

Hohcajt gosti kontinuirano potvrđuju iskustvo kvalitetne zabave tijekom drugačijeg subotnjeg popodneva. Da, zimi je lijepo biti doma ispod dekice no iskoristiti vikend uz fine zalogaje, ukusne koktele i plesnu glazbu u društvu dragih lica razlog je da se ovog puta i sami uputite u Botaničar i barem tamo, na kratko okusite čari dalekih tropa.

botanicar-hohcajt-03-3

Više informacija o događanju: https://www.facebook.com/events/168581513766159/

botanicar-hohcajt-03-1

Foto: Unsplash, Doris Fatur, Kužinica

Učitati još
Zatvori