Tri poklona za njega

Sigurno vam se često puta činilo kako su muškarci s druge planete i što god im kupili za Božić jednostavno nije dovoljno dobro. Izbjegnite stres blagdanske kupovine uz MasterCard kartice i tri top prijedloga idealnog božićnog poklona za vašeg partnera, tatu, djeda, brata, sina ili prijatelja.

Uz MasterCard kartice plaćanja su sigurna, brza i elegantna, a  na vama je samo da se prepustite pogodnostima koje kartična plaćanja nude, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine. Tu su i  beskontaktna plaćanja MasterCard karticama koja su gotova u trenu – samo naslonite karticu i platite.

pokloni za njega post

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu.

Pametna narukvica– Garmin Vivosmart pametna narukvica logičan je odabir kako za aktivne tako i za one neaktivne pripadnike jačeg spola. Ova pametna narukvica prati fizičku aktivnost tijekom cijelog dana i podsjeća korisnika kada je duže vremena neaktivan, da se ustane i malo protegne noge. Na elegantnom OLED zaslonu prikazuju se i korisni podaci poput broja koraka, prijeđenoj udaljenosti i potrošenim kalorijama, a putem Bluetootha može se povezati i s pametnim telefonom. Garmin Vivosmart narukvicu možete pronaći u najbližoj Elipso trgovini, u kojoj možete platiti beskontaktnom MasterCard karticom, ili putem web shopa elipso.hr.

narukvica garmin

Sunčane naočale –  Iako sunčane naočale obično vežemo uz ljeto, one su itekako važne i u zimskim mjesecima kada su sunčeve zrake jednako intenzivne. Ako želite da vas vaš partner gleda kao i prvog dana, pobrinite se za njegov vid i priuštite mu Carerra Champion sunčane naočale koje idealno pristaju uz svaki zimski styling.  Carrera sunčane naočale potražite u najbližoj Ghetaldus trgovini ili putem internetske trgovine ghetaldus.hr.

champion_post

 

Kožne rukavice – Za vrijeme hladnih zimskih dana neizostavan dio svake odjevne kombinacije svakako su zimske rukavice. Zara nudi širok izbor modernih muških kožnih rukavica koje će savršeno upotpuniti poslovni ili svakodnevni stil odijevanja što ih čini idealnim poklonom. Muške kožne rukavice potražite u trgovinama Zara u kojima možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama.

zara rukavice 1

Olakšajte si život i ovog Božića kupujte beskontaktnom MasterCard karticom. Neka Vaše iskustvo kupnje bude brzo, jednostavno i pametno!

0