Tri plaže na Jadranu s daškom luksuza

plaze-bonj4

Bonj ‘les bains’, Hvar

Oduvijek znamo da Hrvatska ima potencijal za mondeno ljetovanje. Iako će možda mnogi reći da je cijena toga devastacija prirodnih ljepota ili povijesnih lokacija, pružanje dodatnih sadržaja turistima ipak uzdiže naš turizam na svjetsku razinu, a ulagači su taj potencijal prepoznali.

Uređivanje kupališta i plaža jedna je od važnih stavki na tom popisu sadržaja jer iako nema boljeg od prirodne plaže skrivene u nekoj uvali, zanimljivo je iskusiti i osjećaj koji pruža planski projektirana ili preuređena lokacija s vrhunskom uslugom, udobnim ležaljkama, barom i restoranom nadohvat ruke, bazenom i sigurnim ulazom u more.

plaze-opatija5

Lido Bevanda Beach Resort, Opatija

Na takvim je plažama uživanje uz vrhunsku uslugu zajamčeno, a mi smo izdvojili Lido Bevanda Beach Resort u Opatiji, Mulini Beach u Rovinju i Bonj ‘les bains’ u Hvaru na kojima možete iskusiti sve od navedenog, naravno, ako to poželite.

Mulini Beach, Rovinj

Mulini Beach, Rovinj

Lido Bevanda Beach Resort, Opatija

Lido Beach Resort noviji je dodatak turističkoj ponudi Opatije realiziran zahvaljujući vlasniku obližnjeg butik hotela i restorana Bevanda, a prostire se na 5000 četvornih metara preuređene plaže Lido i osigurava sve što vam je potrebno za ugodan odmor.

plaze-opatija3

U blizini je svih hotela i ostalih gradskih sadržaja, ulaz je slobodan za sve, a osiguran je najam i rezervacija udobnih suncobrana i ležaljki te njihova transformacija u separee za veća društva. Za one željne intimnosti tu je Moët VIP Pool koji je ograđen od ostatka Lida.

plaze-opatija

Osim pića i odabranih zalogaja ovdje možete naručiti i masažu, a uvečer se Lido Beach Resort pretvara u party ozračje za dobru zabavu.

plaze-opatija6

plaze-opatija2

Mulini Beach, Rovinj

Mulini Beach je produžetak poznatog rovinjskog hotela Monte Mulini ispred kojeg je dobar dio uvale dobio preuređenu šetnicu i uređenu plažu, a od koje je jedan dio rezerviran za vrhunsku uslugu.

plaze-mulini3

Ulaz je dopušten svima, a na izbor imate šljunčanu plažu, ležaljke više vrsta te fotelje i stolove tako da osim dolaska na kupanje, ovdje možete odmoriti i samo uz piće gledajući zalazak sunca.

plaze-mulini

Izbor koktela u baru je velik, dok oni gladni mogu izabrati i nešto za prigristi s jelovnika. Atmosfera uvijek ugodna i opuštajuća, a ako je potrebno ovdje možete iznajmiti i ručnik.

plaze-mulini2

plaze-mulini4
Bonj ‘les bains’, Hvar

Preuređeni hvarski Bonj otvoren je 2006. godine, ali ništa manje nije popularan ni danas iako svo vrijeme zadržava svoj luksuzni status. Realiziran je na mjestu kupališta iz 1930. nudi poseban šarm starih vremena, ali uz najmoderniju uslugu. Odvojeno kupalište nudi intimnost, kao i odvojeni separei u kojima možete odmarati.

plaze-bonj3

Uz ležaljke i suncobrane, na raspolaganju su i masaže te odabrani mediteranski zalogaji kao i pića iz beach bara Colonnade. Ako tražite trenutak odmora od užurbane hvarske vreve ovdje ćete ga sigurno uhvatiti.

plaze-bonj

plaze-bonj2

plaze-bonj6

Foto: Službene Facebook stranice plaža

0