Tri neobično dobre kombinacije s Nutellom

Tri neobično dobre kombinacije s Nutellom

@nutella

@nutella

Brojni obožavatelji Nutelle neprestano su u potrazi za novim načinima kako taj popularnih kremasti i slatki namaz s okusom lješnjaka uklopiti u svoj svakodnevni meni. Nakon klasičnih kombinacija s kruhom i različitim pecivima, palačinkama i vaflima, nakon ne tako neobičnih kombinacija sa zobenom kašom, sladoledom i voćem, nakon nekoliko čajnih žličica pojedenih ravno iz staklenke i nakon što mnogima je ponestalo inspiracije, nekoliko njezinih najvećih i najkreativnijih fanova Nutellu je isprobalo unutar zaista neočekivanih kombinacija. Dok su neke doživjele fijasko, druge su Nutellu iz omiljenog namaza u svijetu slastica uspješno transformirale u slatki dodatak slanim jelima. U nastvaku vam donosimo tri neobične i neočekivano dobre kombinacije s Nutellom.

NUTELLA I PRŽENI KRUMPIRIĆI

@sfars

@sfars

Jedna od popularnih slatko-slanih kombinacija koja uključuje Nutellu je ona s nezaobilaznim klasikom brze hrane, prženim krumpirićima. Spoj kremaste teksture i slatkog okusa Nutelle s hrskavim i slanim prženim krumpirićima stvara savršenu ravnotežu okusa i spoj koji će osim ljubitelja Nutelle oduševiti ljubitelje brze hrane i slatko-slanih kombinacije. Pržene krumpiriće možete zamijeniti i slanim čipsom za jednak spoj neobično dobrih okusa i tekstura.

NUTELLA I ZLATNE RIBICE

@linesacross

@linesacross

Zlatne ribice su još jedna od omiljenih slanih grickalica koja se odlično slaže s Nutellom. Dok će prženi krumpirići i čips Nutelli dati izraženi slani kontrast, zlatne ribice i slični krekeri će s Nutellom stvarati mnogo suptilniju slatko-slano kombinaciju. Oni najhrabriji među ljubiteljima Nutelle svoj omiljeni namaz mogu spojiti i s krekerima s okusom sira.

NUTELLA I MRKVA

@thesanguineskeptic

@thesanguineskeptic

Najzdravija među neobičnim kombinacijama s Nutellom zasigurno je ona sa svježom mrkvom. Iako jednako slatke, kombinacija mrkve i Nutelle donosi zanimljivu igru okusa i tekstura. Zaboravite na hummus i slične dipove i kao sljedeći snack isprobajte kombinaciju mrkve i Nutelle kao savršeni poluzdravi snack s neobičnim i neočekivanim pomakom.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori