3 stvari koje ćete si htjeti pokloniti ovog ljeta

3 stvari koje ćete si htjeti
pokloniti ovog ljeta

Rad dizajnerice Ane Tevšić Nauković i njenog Love, Ana studija pratimo stalno. To zagrebačko mjesto, u Dežmanovoj ulici, uvijek skriva mala iznenađenja tako da će vam svaki posjet otkriti neke novosti – od kreativno oslikanog izloga, do novih proizvoda idealnih da se malo počastite ili nekom kupite lijepi poklon.

Nova ljetna sezona donijela je u studio tri ručno rađene zanimljivosti koje ćemo vam danas predstaviti i koje se uklapaju u sve lifestyle aspekte, od ukrasa za dom, modnih dodataka i odjevnih predmeta.

Majica MAMA

Bijela T-shirtica je must have u svakom komadu, no da ne bi bila tako uobičajeno obična, posljednjih par sezona svjedočimo njenoj stylish nadogradnji. Slatki mali natpisi tiskaju se ili izvezuju na mjestu srca ili ovratniku te prenose kratku poruku koja uvijek izvlači osmijeh na lice. Svoju liniju T-shirtica, Ana je ovog ljeta upotpunila novom majicom kratkih rukava koja ispod ovratnika ima crvenim slovima i rukom izvezenu jednu od najljepših i uvijek značajnih riječi – MAMA. Inspirirana je maminim ramenom koje je najveća utjeha, mjesto za spavanje i šaputanje, a kako Ana sama kaže: “Natpis je dovoljno decentan da ne privlači pozornost, ali ipak dovoljno prisutan. Baš kao mama.”

Constellation poster

Najbolji ukras za zid, koji ćete pokloniti sebi ili dragoj osobi, svakako može biti poster. A kada on ima sentimentalno značenje onda se priča još dodatno zaokružuje. Novi plakati u Love, Ana studiju prikazuju sazviježđe ispod kojeg je rukom ispisan trenutak, ime ili datum zbog kojeg je upravo on poseban. Veličine 50x70cm i s detaljima ispisanim u crvenoj ili žutoj boji uklopit će se u svaki prostor.

Love, Ana modni dodaci

Jednostavne male ručne torbice i mali pripadajući novčanici u kojima nosimo sve ono ključno za izlazak iz doma, imaju mjesto u garderobi svake žene. Taman su dovoljno velike da nam u njih stane sve što treba, a dovoljno male i praktične da ih nosimo gdje god treba. Pa čak i spremimo u još veću torbu. U Love, Ana studiju pronaći ćete ručno rađenu kolekciju od umjetne kože u 5 boja – boji vanilije, senf žutoj, crvenoj, indigo plavoj i tamnosivoj.

Sve navedene stvari i još puno toga je dostupno u Love, Ana studiju u Dežmanovom prolazu 4 ili putem službene stranice www.loveanadesign.com.

Foto: Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Učitati još
Zatvori