Tri fora događanja u Zagrebu u narednih mjesec dana

Tri fora događanja u Zagrebu u
narednih mjesec dana

zagreb-bubbles-3

Kraj svibnja i početak lipnja donosi pravi ljetni osjećaj s događanjima na otvorenom. U Zagrebu će se održati tri nova eventa, koji će vas, sigurni smo, zaintrigirati. Jedan je posvećen pjenušavim vinima, drugi gurmanima, a treći nas vraća u doba omiljenog filma Tko pjeva zlo ne misli.

Zagreb Bubbles

Zagreb Bubbles je prvi specijalizirani međunarodni festival pjenušavih vina u Hrvatskoj. Pjenušava vina predstavljaju jedan od najbrže rastućih segmenata vinske industrije, a festival želi postati referentno mjesto s kojeg će proizvođači pjenušavih vina svoje proizvode predstavljati kupcima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija iz Hrvatske i inozemstva te promovirati hrvatsko vinarstvo i gastronomiju, no isto tako želi zadržati i snažnu međunarodnu komponentu i upoznavati posjetitelje sa najnovijim svjetskim trendovima.

Festival će se održati u prostorima galerije Klovićevi dvori i na platou Gradec smještenima na zagrebačkom Gornjem gradu, 3. lipnja 2017. ,  a program festivala bit će objavljen uskoro na službenoj stranici.

zagreb-bubbles-4

ZG Wine & Food

Usporedno s festivalom Zagreb Bubbles na platou Gradec će se od 26. svibnja do 11. lipnja održavati i restoranski festival ZG Wine & Food na kojem će se gostima kroz ugostiteljsku ponudu predstaviti 7 vodećih gradskih restorana uz pratnju najboljih hrvatskih vinara. Svake večeri bit će organiziran i bogati glazbeni program na festivalskoj pozornici s otvorenim pogledom na grad i zagrebačku katedralu. Konačan raspored bit će objavljen na službenoj stranici sredinom svibnja.

Tko pjeva zlo ne misli

Tko pjeva zlo ne misli je dvodnevni festival koji će se održati na nedavno opet otvorenom Vidikovcu u Maksimiru i kojim se odaje počast najboljem hrvatskom filmu svih vremena. Eventom se evocira vrijeme građanskog predratnog Zagreba 30-ih godina u svim njegovim elementima: glazbom, stilom, modom… Bit će to pravi zagrebački vremeplov, 10. i 11. lipnja – sve detalje pratite na stranici eventa.

zagreb-bubbles-2

Foto: Zagreb Bubbles, Tko pjeva zlo ne misli

Učitati još
Zatvori