Novi europski trendovi u interijerima

Covet House 1

‘Diamond Emerald Sideboard’, Boca do Lobo

Upravo lansirano, novo izdanje Covet Cataloguea donosi najbolje od europskog dizajna i unutrašnjeg uređenja. Novo izdanje odličan je alat za sve arhitekte, dizajnere interijera i sve entuzijaste i zaljubljenike u elegantan i lijep prostor.

Svi proizvodi koje je ovaj tim profesionalaca razmatrao pomno su razmišljani i odabrani. Svi slijede jednu osnovnu premisu elegancije, ekskluzivnosti i više, dodane vrijednosti produkt dizajnu namijenjenog da unutrašnji prostor učini jedinstvenim.

covet-house-2

‘Rêve Mirror’, Koket

Trend boja koje je već definirao Pantone zadržan je te se koriste jarke boje u kombinaciji s pastelnima, no očigledan je jaki utjecaj zlatne i to u svim detaljima – od kreveta, komoda, ormara, pa do dekorativnijih komada kao što su visilice, lusteri i ogledala. Kombinacija ovih boja i geometrijskih dominantnih oblika asociraju nas na stil 1960-ih godina, a što je još više naglašeno kod dizajnerskih komada kao što je komoda ‘Monocles Sideboard’ s potpisom dizajnerske kuće Essential Home.

Iako se radi o stilski bliskim komadima, vjerujemo da će svaki poklonik i drugačijeg izraza od ovog naglašenog, naći baš onaj komad koji bi mu savršeno prostajao u prostoru.

Covet House 3

‘Monocles Sideboard’, Essential Home

Covet House 4

Zidno ogledalo, Boca do Lobo

covet-house-5

Luxxu Modern Lamps

Covet House 6

‘Burlesque Console Table’, Koket

Covet House 7

‘Pixel’, Boca do Lobo

 Foto: Covet House

0