Tko je nastupio na ovogodišnjem Coachella festivalu?

Festival Coachella vjerojatno je najpoznatiji svjetski glazbeni festival koji, uz primjerice britanski Glastonbury, uživa već kultni status. Uz 100 tisuća posjetitelja dnevno, kroz sveukupno 6 dana razdvojena na 2 vikenda, ne zna se samo je li zvjezdaniji line-up ili gosti festivala.

coachella

Showbiz krema uživa u suncu i glazbenim nastupima, a nakon prvog Coachella vikenda jedino o čemu su mediji (bilo američki, bilo svjetski) pisali je, pogodili ste, Coachella. Svi koji nisu tamo zalijepljeni su za društvene mreže kako ne bi nešto propustili, a oni koji uživaju u atmosferi svojim očima itekako se potrude to prenijeti na svojim profilima.

Hozier i Este Haim

Hozier i Este Haim

Što se bendova tiče, protekli je vikend obilovao iznenađenjima kao što su ozljeda Florence Welch ili neobičan poljubac repera Drakea i Madonne na pozornici, no ovaj je prošao puno mirnije. Iako se još očekuju nedjeljni nastupi, vrlo je vjerojatno kako neočekivanih događaja neće biti jer drugi vikend uglavnom nije nikad ekstravagantan kao prvi.

Florence and the Machine

Florence and the Machine

Line-up je u pravilu isti oba vikenda, a ove su godine nastupili Drake, AC/DC, Tame Impala, Azealia Banks, Florence and the Machine, Alt-J, Hozier, Jack White, Chet Faker, David Guetta i mnogi drugi.

FKA Twigs

FKA Twigs

Prošlog smo vikenda popratili najbolji festival style s ovogodišnje Coachelle, a danas vam donosimo nekoliko glazbenih nastupa u kojima su uživali svi prisutni.

Chet Faker – Gold

Vance Joy – Riptide

Lykke Li – Just Like a Dream

Jack White – That Black Cat Licorice

Azealia Banks – Luxury

Foto: Getty Images

0