Kako je izgledalo zvjezdano nebo na najposebniji dan u vašem životu?

Kako je izgledalo zvjezdano nebo na
najposebniji dan u vašem životu?

Uokvirena sjećanja

Neki od najljepših trenutaka u životu nemaju nikakav fizički trag već žive u vašem sjećanju. Od upoznavanja s vašim odabranim, preko prvog spoja, poljupca, posebnog datuma kojeg dijelite s prijateljima ili obitelji, nekad želimo da ti momenti koji su nam promijenili život traju zauvijek. I toga se dosjetila Ciara Dowling, mama troje djece čiji je muž s poslom stalno putovao pa je s djecom gledajući zvijezde razmišljala kako ipak dijele isto nebo.

Mapa The Night Sky

I tako se rodila ideja o projektu The Night Sky, mapi zvjezdanog neba u danom trenutku koja bi vas uokvirena na zidu mogla zauvijek podsjećati na vaš poseban događaj. Sam proces izrade mape je vrlo jednostavan – odredite datum i lokaciju svojeg sjećanja i prikazat će vam se točan izgled zvjezdanog neba tog momenta.

Uz službene NASA podatke koji se koriste vaša će mapa biti u potpunosti precizna, nakon čega birate naziv, birate pozadinu, pišete posebnu poruku… Mapa dolazi u veličini od 50 x 70 cm bez okvira stoga ga morate osigurati mislite li svoj poseban dan staviti na zid.

Super detalj u domu

Tražite li poklon za godišnjicu, rođendan ili neku sličnu prigodu, ovo bi mogla biti savršena ideja. The Night Sky dostavlja u Hrvatsku, a svoju mapu možete izraditi na službenoj stranici brenda. U nastavku nađite inspiraciju za način na koji ćete ukrasiti dom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori