The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu

The Garden Lounge u Zadru
otvara novu sezonu

garden-3

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 14. rođendan The Garden Lounge u Zadru slavi u subotu 20. svibnja.

garden-4

Najnoviji projekt The Garden tima je zagrebačka The Garden Brewery, craft pivovara s razlikom. Kombinirajući nova piva, ukusnu hranu, ture po pivovari i testiranja, kao i posebne događaje, pivovara je jedinstveni dodatak bujajućoj craft sceni u našoj zemlji, a proglašena je najboljom novom craft pivovarom u Hrvatskoj za prošlu godinu. The Garden Brewery će sa sjajnim rasponom svog craft piva biti prisutna i ovog ljeta u The Garden Lounge Baru. Na večeri otvorenja moći ćete na vođenoj turi od 19 sati saznati više o Garden craft pivima.

garden-2

Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Nick & Pepi i Mate Kokić. Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja, a dvojac će vas uvesti u još jednu sezonu. Priključuje im se Mate Kokić sa svojom selekcijom, a glazba kreće od 20 sati.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

garden-1

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, craft pivo, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Lounge je uvijek slobodan.

Foto: Nikolina Mimić Dujmović

 

Učitati još
Zatvori