Journal adventski kalendar: Terme Olimia poklon bon
Journal adventski kalendar: Terme Olimia poklon bon

Journal adventski kalendar: Terme
Olimia poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Terme Olimia

Otkrijte blagotvoran učinak termalne vode i snagu prirode. Istražite čarobni svijet Wellnessa Orhidelia, službeno najboljeg wellness centra u Sloveniji, prepustite se magičnosti vode i odaberite opuštajući tretman u SPA centrima. Uživajte u teatralnim sauna programima Gospodara vjetra, upoznajte i živite filozofiju selfness-a ili riješite zdravstvene probleme uz pomoć suvremene i alternativne medicine u Centru zdravlja Olimia. Family Wellness Termalija, prvi slovenski obiteljski wellness, i nadaleko poznati Termalni park na otvorenom Aqualuna jedinstveni su svjetovi vodenih atrakcija koje vole i djeca i njihovi roditelji!

Bilo da tražite odmor pun avanture ili destinaciju za wellness opuštanje, učinite nešto za sebe i posjetite Terme Olimia. Kako do njih saznajte u nastavku!

Journal x Terme Olimia adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s poklon bonom za Terme Olimia, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti@termeolimia Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 27. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

Dobitnica giveawaya je @tatjanabeljan – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori