Zagrebački koncert Petra Graše zabavio publiku širom Hrvatske zahvaljujući HT-u

Unatoč kiši, splitski glazbenik na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održao je koncert za pamćenje pred 25.000 posjetitelja. Zahvaljujući mreži HT-a koncert su putem MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go, tportala, Facebook stranice HT, ali i nacionalnih radio postaja pratili građani diljem Hrvatske i svijeta.

Kao dodatni poklon svojim korisnicima, Hrvatski Telekom je osigurao besplatni download koncerta Petra Graše snimljenoga u Spaladium Areni u Splitu, na mobilnoj aplikaciji Moj Telekom.

Koncert Petra Graše na Trgu bana Jelačića

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića održan je koncert Petra Graše koji je Hrvatski Telekom darovao građanima diljem Hrvatske. Nastup poznatoga splitskog glazbenika na glavnom zagrebačkom trgu unatoč kiši gledalo je i slušalo 25.000 ljudi uživo, a mnogo više koncert je pratilo putem različitih platformi: MAXtv-a, aplikacije MAXtv To Go, tportala, Facebook stranice HT-a, ali i nacionalnih radijskih postaja.

Dva sata publika je uživala u njegovim najvećim hitovima

Više od dva sata publika je uživala u njegovim najvećim hitovima: ‘Ko nam brani’, ‘Ljubav sve pozlati’, ‘Ako te pitaju’ i ostalima, a erupciju oduševljenja izazvale su obrade evergreena Olivera Dragojevića ‘Dvaput san umra’ i Miše Kovača ‘Nikoga nisam volio tako’.

Uzbuđenje nakon nastupa nije mogao sakriti ni sam Petar Grašo: „Kada sam najavljivao ovaj koncert rekao sam kako želim da svaki novi koncert nadmaši onaj prethodni. To se i dogodilo. Ovaj spektakl od koncerta iskače iz svih okvira. Jako sam uzbuđen što sam mogao biti dio ovakve atmosfere.“

Neograničena tarifa za preslušavanje koncerta putem mobilne aplikacije

Koncert u Spaladium Areni u Splitu, na mobilnoj aplikaciji Moj Telekom, moći će se preslušati bez ograničenja, jer je Hrvatski Telekom uveo novu tarifu, Neograničena, kojom svojim korisnicima omogućuje da uz 100% neograničeni internet budu u svakom trenutku povezani.

Neograničena tarifa korisnicima donosi korištenje interneta, pozive i SMS-ove bez ograničenja unutar HT mreže te 5000 minuta prema drugim mrežama.

Foto: PR

0