Ideja za rođendanski poklon koja će oduševiti svaku vašu prijateljicu

Ideja za rođendanski poklon koja će
oduševiti svaku vašu prijateljicu

Scenarij vam je već sigurno dobro poznat – memorija na pametnom telefonu puca po šavovima od količine fotografija koje ste bilježili unatrag nekoliko godina, stalno se podsjećate da ćete ih dati ‘razviti’, odnosno isprintati i nikako da to učinite, a uspomene na neke od najljepših trenutaka u vašem životu postaju daleko od očiju, daleko od srca.

Ako se pronalazite u svemu navedenom, baš kao i mi, sigurno danas s nostalgijom gledate na foto-albume koji su nekoć bili standard i u kojima su naše mame i tate pomno skupljale i na jednome mjestu pohranjivale fotografije svih svojih i naših dogodovština ovjekovječenih fotoaparatom.

Upoznajte domaći brend Yolobook

Nije tajna da i danas volimo prolistati te iste albume i prisjetiti se nekih dragocjenih trenutaka u svojim životima, pa je tu nostalgičnu stranu s onom praktičnom odlučio ujediniti popularni domaći brend Yolobook, koji je koncept foto-albuma napokon uveo u 21. stoljeće.

U ponudi YoloBooka pronaći ćete foto-albume, kutijice s polaroid fotografijama i okvire za fotografije, a sve što morate napraviti jest odabrati drage vam fotke koje biste voljeli vidjeti u fizičkom obliku, naručiti njihovu izradu putem Yolobook aplikacije, odabrati kako ćete ih prezentirati – kroz album, kutijicu s polaroidima ili okvir – i gotov proizvod ubrzo stiže na vašu kućnu adresu.

Upoznajte sve YoloBook opcije

Vaše fotografije postat će trajne i opipljive uspomene zahvaljujući nekoliko različitih YoloBook opcija između kojih je moguće birati.

YoloBook Maxi je najnoviji proizvod ovog brenda s dosad najvećim brojem fotografija, a riječ je o albumu sa 60 fotki koji se izrađuje slanjem fotografija iz galerija mobitela, Facebooka ili Instagrama. YoloBook Maxi podrazumijeva obostrani tisak i novi profinjeni izgled, kompaktan je i praktičan za svaki poklon ili kao čuvar uspomena… Veličina YoloBook Maxija je 15×15 cm, a fotografije su u omjeru 1:1. Cijena YoloBook Maxija je 164,00 kn uz besplatnu dostavu.

YoloBook Mini je foto-album sa 48 fotografija, iz galerije Vašeg mobitela, sa Facebook ili Instagram profila. Savršen je poklon, čuvar uspomena, i svojevrsna knjiga uspomena koja će zauvijek zabilježiti ljetovanja s prijateljima, rođendanska slavlja najdražih, prve korake Vašeg djeteta… Sačuvajte sve te uspomene od zaborava i pustite ih da žive zauvijek u YoloBook Mini albumu. Tisak kod YoloBook minija je jednostran, a fotografije su u dimenzijama 11.1 x 15.5 cm. Cijena YoloBook Mini albuma iznosi 115,00 kn uz besplatnu dostavu.

YoloBook foto-albumi su za svaku prigodu, stoga u ponudi uvijek postoji velik izbor različitih korica, koje će upotpuniti doživljaj i zauvijek podsjećati na trenutke u njemu zabilježene.

YoloBook foto-albumi

YoloBox je kutijica sa 30 do 60 polaroid fotografija zahvaljujući kojoj je moguće ponijeti svoja najljepša sjećanja uvijek i svugdje sa sobom. U ponudi se nalazi dva različita dizajna kutijica, koje možete odabrati ovisno od prilici za koju naručujete. Redoslijed fotografija u kutijici će biti onaj kojim ste ih odabrali, što svakako možete izmjeniti u Preview opciji dok provjeravate jesu li sve fotografije koje ste htjeli odabrati ovdje. YoloBox kutijica može se naručiti već od 172 kune.

YoloBox

YoloFrame je zidni okvir za fotografije, napravljen od najfinijeg drveta obojanog crnom bojom. Vrijeme je da zidove svoga doma ukrasite besprijekornim i vječnim okvirima za fotografije, izrađenim od najfinijeg drveta, koji će ovjekovječiti svaki vrijedan trenutak! Sjajan kao dekoracija – još sjajniji kao bezvremenski čuvar uspomena, YoloFrame dolazi u dvije dimenzije između kojih je moguće birati: 30×30 (169,00 kn) ili 30×46 (199,00 kn)!

YoloFrame

Skinite YoloBook aplikaciju

Svoj YoloBook možete naručiti vrlo jednostavno i brzo putem YoloBook aplikacije koja je dostupna na Google play Store-u i App Store-u. YoloBook pratiti možete i na društvenim mrežama: na Facebooku i na Instagramu.

Foto: YoloBook

Učitati još
Zatvori