Obavijesti Stožera civilne zaštite odsad možete pratiti i putem aplikacije Viber

Obavijesti Stožera civilne zaštite odsad možete pratiti i putem aplikacije Viber

Podsjećamo da bez obzira na novonastalu situaciju sa potresima, svi trebamo voditi računa o opasnosti od koronavirusa, a kako bi se što bolje zaštitilo sve građane i spriječilo širenje koronavirusa, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske pokrenuo je Community unutar aplikacije Viber.

Community: ‘Stožer civilne zaštite RH’

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske poslao je obavijest građanima da su pokrenuli mogućnost informiranja građana putem Viber aplikacije kako bi što točnije, bolje i brže bili informirani o situaciji sa koronavirusom. Svi pratitelji Communityja dobivat će službene i provjerene informacije o trenutačnom razvoju situacije vezane uz koronavirus na području Republike Hrvatske, praktične savjete za svakodnevni život, informacije o ograničenjima putovanja i mjerama koje se poduzimaju u borbi protiv epidemije. Naziv Communityja na kojem možete pratiti sve obavijesti je: Stožer civilne zaštite RH.

Naša je najveća odgovornost čuvati što veći broj ljudi sigurnima i zdravima tijekom trajanja ove epidemije. Koristite community kako biste informirali sebe i vama bliske osobe te kako biste zaustavili širenje lažnih vijesti. Svi trebamo imati pristup točnim i provjerenim informacijama!“, izjavili su iz Stožera civilne zaštite.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori