Sjajna vijest za sve obožavatelje: The Sims 4 moći ćete preuzeti besplatno
Sjajna vijest za sve obožavatelje: The Sims 4 moći ćete preuzeti besplatno

Sjajna vijest za sve obožavatelje: The Sims 4
moći ćete preuzeti besplatno

Na radost brojnih obožavatelja kultna igrica The Sims 4 postat će besplatna za preuzimanje od 18. listopada. Igrica je izvorno predstavljena 2014. godine te vjerujemo kako su se istinski fanovi već okušali u njoj, no ovo će predstavljati sjajnu priliku za ostale da se okušaju u virtualnoj simulaciji života.

Igra The Sims 4 bit će besplatna za preuzimanje na nizu uređaja, od PC-ja i Maca do PlayStationa 4 i 5 te Xboxa. Ukoliko ste već kupili igru, utoliko možete preuzeti novi Desert Luxe Kit kao besplatni dar, koji uključuje namještaj inspiriran pustinjom Divljeg zapada.

Vijest je na društvenim mrežama izazvala lavinu oduševljenja, no pojavila se i skepsa te se mnogi pitaju znači li to se ovoj ediciji igrice bliži kraj. Ipak iz kreatora igrice Electronic Arta je stigla obavijest kako to nije slučaj te da namjeravaju raditi na njezinom budućem razvoju.

Naravno, brojni obožavatelji priželjkuju i peto izdanje, a o njemu bismo više mogli saznati na live streamu koji će se 18. listopada na službenim YouTube i Twitch kanalima održati u sklopu The Sims Summita.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori