Dopisivanje će nam biti puno zabavnije uz 112 novih emojija

Dopisivanje će nam biti puno
zabavnije uz 112 novih emojija

Emoji znakovi nedvojbeno su postali dio naše svakodnevne komunikacije. Oni daju objašnjenja bez dodatnih riječi i sprečavaju brojne nesporazume kakvi su mogući u pisanoj komunikaciji. Komunikacija putem novih medija osiromašena je upravo zbog emojija koji zamjenjuju i verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

S druge strane, emojijima izražavamo svoje osjećaje, skraćujemo si vrijeme jer ne moramo pisati dugačke rečenice i umarati prste. Pomoću njih zaokružujemo cjelokupnu priču, a jedan smajlić može vam popraviti cijeli dan!

Znakovi koji govore tisuću riječi

Appleov iOS 15.4 beta uvodi niz praktičnih značajki, kao što je mogućnost korištenja Face ID-a dok nosite masku. Najuzbudljivija vijest koju nudi iOS 15.4 jesu noviteti u emoji svijetu. Kako ističe Emojipedia, novi emojiji stigli su na iOS kao dio prve beta verzije iOS 15.4.

Bogatoj obitelji emojija priključit će se lice koje se topi, trudni muškarac, zrcalna disko kugla, tobogan na igralištu, trol i isprekidano lice. Ažuriranje također uvodi varijacije postojećih emojija, kao što je popularna ikona rukovanja koja je sada dostupna u više boja kože, kao i osobe s emoji krunom.

Ostali značajni dodaci su gnijezdo s jajima, prazno gnijezdo, mjehurići, lotosov cvijet, rendgenski snimak, kažiprst koji pokazuje na promatrača i mnogi drugi. Prema MacRumorsu, ažuriranje će isporučiti ukupno 112 znakova. Očekuje se da će ažuriranje iOS 15.4 službeno biti objavljeno već ovog proljeća.

Foto: Emojipedia

Učitati još
Zatvori