Stigli su pametni telefoni s kamerom budućnosti

Stigli su pametni telefoni s
kamerom budućnosti

U moru aktualnih ponuda mobilnih uređaja nije lako odabrati onaj pravi koji će odgovoriti na sve izazove današnjice i biti nam podrška u svakoj životnoj situaciji. Dok se suočavamo s novim normalnim, svakodnevni život od nas zahtijeva novu vrstu uređaja.

Kao globalni predvodnik u tehnologiji, Samsung sa svojim najnovijim Galaxy Note20 i Note20 Ultra uređajima ponovno spaja olovku i pametni telefon, donoseći u vaš džep potpuno novi svijet. Fokus je stavljen na ono najvažnije – kako povećati produktivnost u poslu i unaprijediti mogućnosti zabave, stoga ne čudi što ovi snažni uređaji u potpunosti mijenjaju način na koji se zabavljate i radite. 

Uz zadivljujući dizajn, Galaxy Note20 uređaji opremljeni su kamerama budućnosti te opcijama za gejming za zabavu bez granica. Alati poput unaprijeđene S Pen olovke, Samsung Notes, Book Cover tipkovnice te Bluetooth miša zaokružuju IT iskustvo koje postaje produktivno kao nikad dosad. 

Uhvatite lijepe trenutke nevjerojatnom kamerom 

Uspomene na lijepe trenutke nerijetko nam izmame osmjeh na lice te uljepšaju cijeli dan, osobito ako ih možemo podijeliti s najbližima. To je više nego dovoljan razlog da nam pri odabiru pametnog telefona upravo kamera bude odlučujući faktor. Samsung je to i prepoznao pa nova Note20 serija dolazi s čak tri kamere. Galaxy Note 20 Ultra opremljen je 12 MP ultra širokokutnom, 12 MP širokokutnom te 64 MP telefoto kamerom, dok Galaxy Note20 Ultra dolazi s 12 MP ultra širokokutnom, 108 MP širokokutnom te 12 MP telefoto kamerom. Ovakva kvaliteta nudi samo najoštriju, najljepšu fotografiju. Dodatno, Galaxy Note20 Ultra dolazi i s Auto Focus senzorom, a za savršene objave na društvenim mrežama tu je 10 MP selfie kamera na oba uređaja. 

8K videozapisi za filmsku kvalitetu 

Galaxy Note20 pametni telefoni u samo nekoliko dodira stvaraju videozapise profesionalne 8K kvalitete. Pomoću Pro načina snimanja, bez muke i gotovo neograničeno kontrolirajte svoju kameru i fokusiranje slike u omjerima 16:9 i 21:9. Zumirajte prema definiranoj brzini do čak 50 puta kako bi ste dali poseban dašak scenama u svojim videozapisima, a kontrolom odabira stražnjeg, prednjeg ili oba mikrofona prilagodite zvuk na najbolju moguću razinu. Osim što svaki detalj možete uhvatiti sa snimanjem od 120 FPS-a, sustav umjetne inteligencije istaknut će jednu pozadinsku boju za maksimalnu ljepotu fotografije. 

Također, napredna AI tehnologija automatski stabilizira svaku snimku za stvaranje autentičnih akcijskih scena ugodnih oku. Samsung je svoju Galaxy Note20 seriju opremio i mogućnostima za najveću kvalitetu noćnih fotografija dosad – u noćnom načinu rada kamera spaja više piksela u jednu dobro osvijetljenu i jasnu fotografiju. 

S Pen olovka pruža osjećaj prave olovke 

Galaxy Note20 pametni telefoni opremljeni su s nadaleko poznatom i poboljšanom S Pen olovkom. Zabilježite svoje ideje u bilo kojem trenutku na lagan, intuitivan način kao da koristite pravu olovku jer S Pen olovka pruža neusporedivu točnost i glatkoću dodira zaslona. Lagano upravljajte sučeljem uz novu značajku Anywhere, a za svaki podsjetnik samo izvucite S Pen olovku i zapišite dok je zaslon isključen. Sinkronizirajte sve svoje bilješke uz Samsung Notes s osobnim računalom, tako da ono što ste započeli sa svojom S Pen olovkom, možete nastaviti dorađivati na računalu. Praktično, zar ne? 

Provedite slobodno vrijeme kao pravi gejmer 

Videoigre uvijek su bile i ostale pojam zabave novog doba kojem je teško odoljeti. Na Galaxy Note20 i Note20 Ultra pametnim telefonima uronite u magični svijet videoigara uz doživljaj kao na računalu ili igraćoj konzoli. Neka naporni lag tijekom gejminga postane samo stvar prošlosti uz HyperFast prijenos podataka, 5G mrežu te snažan i inteligentan procesor. Kada se trebati povezati na bežični internet, Wi-Fi 6 osigurat će sigurnu i brzu vezu, dok će Optimizator Wi-Fi signala smanjiti latenciju da možete tijekom gejminga koristiti i druge aplikacije. 

Tražite li novi pametni telefon, odaberite Galaxy Note20 ili Note20 Ultra te u cijelosti promijenite vaš način rada i zabave. Galaxy Note20 je dostupan u mistično brončanoj, mistično zelenoj i mistično sivoj nijansi, a Galaxy Note20 Ultra u brončanoj, mističnoj crnoj i mističnoj bijeloj nijansi.  
Više informacija pronađite ovdje. 

Foto: PR

Preporuka

Zatvori