Još jedan skandinavski trend kojeg obožavamo – intuitivno kuhanje

Još jedan skandinavski trend kojeg
obožavamo – intuitivno kuhanje

Naše vrijeme je dragocjeno. Upravo ga zato pokušavamo maksimalno iskoristiti tako da uživamo u životu, cijenimo sve trenutke opuštanja i druženja s ljudima do kojih nam je najviše stalo. Cijeli skandinavski pristup životu temelji se upravo na tim postulatima, a on se odražava kroz razvoj kvalitetnog vremena kojeg provodimo radeći, odmarajući i družeći se. Od dizajna i pristupa u uređenju doma do trenutaka koji su samo za nas. Kako volimo cijeli taj pristup životu koji dolazi iz kulture skandinavskih zemalja, tako smo se ponovo inspirirali među novim trendom kojeg već jednostavno obožavamo, a to je intuitivno kuhanje.

Što je intuitivno kuhanje?

Kada govorimo o intuitivnom smatramo da ono podrazumijeva da ne ulažemo nikakav napor, da je jednostavno i da nam dolazi prirodno te da se u tome osjećamo ugodno. Možete li zamisliti kuhanje ručka za cijelu obitelj kao skladnu i harmoničnu radnju? Danas kada je vremena malo, a užurbanost i svakodnevni stres diktiraju svaki naš pokret ovo se čini gotovo nemoguće. Ipak, iz Švedske nam dolazi primjer kako ponovo vratiti intuitivnost u čin koji može biti primjer druženja cijele obitelji. Electrolux osmišljava proizvode koji su toliko intuitivni da uopće ne morate razmišljati. Možete jednostavno uživati u pripremi i pripremljenim jelima te u vremenu koje provedete kuhajući. Intuitivno kuhanje je važno i zbog održivosti.

Kako uvesti održivost u kuhinju?

Osim u pravilnom odabiru kvalitetnih namirnica iz organskog i lokalnog uzgoja. priprema namirnica jednako je važna. Inovacije u kuhinji tu su da bi poboljšale nutritivnu vrijednost naše hrane i iz njih izvukla maksimum na zadovoljstvo našeg organizma. Zato je važno koje proizvode u kuhinji koristite.

Multifunkcionalna pećnica 900 SteamPro s funkcijom Steamify® precizno kuhanje, pečenje i kuhanje na pari čini jednostavnim.Unesite temperaturu pripreme koju biste inače primijenili, a pećnica će automatski namjestiti postavke. Vaše se namirnice savršeno pripremaju na pari – za zdravija i ukusnija jela. Ovdje možete istražiti razne pećnice PRO za kuhanje.

Za vrijeme kuhanja na SensePro ploči za kuhanje kuhajte pomoću tehnike sous-vide i uživajte u rezultatima kao iz restorana. U Electrolux asortimanu ploča za kuhanje SENSE, koje uključuju pametne značajke za preciznu pomoć pri kuhanju, više nema pogađanja – vaša jela pripremite točno onako kako želite. Potražite ih ovdje.

Perilica posuđa QuickSelect jednostavan je način da pokrenete svoj prilagođeni ciklus pranja posuđa. Odaberite ciklus koristeći kliznu kontrolu i dodajte bilo koji dodatni program jednim dodirom – pranje posuđa nikad nije bilo jednostavnije. Zatim se opustite i pustite uređaj da odradi ostatak posla. Perilice posuđa QuickSelect sa zaslonom Ecometer pružaju vam informacije o svakom ciklusu pranja kako biste lakše odabrali između snažnijeg ili ekološki prihvatljivijeg programa. Tako možete donijeti održivije odluke bez kompromisa u kvaliteti njege vašeg posuđa. Otkrijte perilicu posuđa ComfortLift® koja dolazi uz poseban mehanizam podizanja donje košare koji smo razvili kako bi vaše pospremanje bilo što bezbrižnije. Prepustite pranje posuđa liniji perilica SENSE, a ovdje potražite svoju.

Ono što je također važno je i to kako skladištite svoju hranu, kako bi ona ostala svježa i nakon kuhanja, a vi smanjili nepotrebno bacanje hrane. Sada vaše kuhanje može biti održivije i jednostavnije, a vaše slobodno vrijeme bolje iskorišteno. Cijelu Electrolux intuitivnu liniju kuhinjskih uređaja potražite ovdje.

Učitati još
Zatvori