7 originalnih ideja: Kako pripremiti večer o kojoj će vaša ekipa pričati još mjesecima?
7 originalnih ideja: Kako pripremiti večer o kojoj će vaša ekipa pričati još mjesecima?

7 originalnih ideja: Kako pripremiti večer o kojoj će vaša ekipa pričati još mjesecima?

Jesen je polako došla na vrata, a s njom i nove mogućnosti iskorištavanja slobodnog vremena. Mnogi će more i plažu zamijeniti udobnošću kreveta i toplih pokrivača, a kako bi se izbjegla monotonija i dosada kišnih dana, donosimo nekoliko kreativnih rješenja. Možda sanjarite o pretvaranju svoje dnevne sobe u privatno kućno kino, želite osjetiti uzbuđenje utakmice kao da ste na stadionu ili želite omogućiti svojim prijateljima nezaboravnu zabavu kod kuće – sve ovo, i još mnogo više moguće je uz pomoć novog projektora The Freestyle 2. generacije.

The Freestyle

Filmske kućne večeri

The Freestyle 2. generacije je idealan za organiziranje nezaboravnih filmskih večeri kod kuće. Bez obzira jeste li filmski entuzijast ili jednostavno želite opuštanje na kraju napornog dana, ovaj projektor omogućava vam pretvaranje svake prostorije u privatno kućno kino. Zaslon veličine do 100 inča i briljantna kvaliteta slike s lakoćom će zamijeniti filmsko platno u udobnosti vašeg doma.

Gledanje utakmice

Zaboravite na gledanje utakmica na malim ekranima na kojima ne možete vidjeti brojeve dresova igrača jer projektor sportskim fanaticima omogućava gledanje utakmica na sasvim novoj razini. S velikim ekranom i kvalitetnim zvukom, doživjet ćete uzbuđenje igre kao da ste prisutni na stadionu.

The Freestyle

Videoigrice

Gejmeri će biti oduševljeni sasvim novom dimenzijom igara uz mogućnost projektiranja na zidu. Uz pomoć Tap View značajke samo jednim dodirom uparite svoj pametni telefon s projektorom i preslikajte omiljenu igru na veliki ekran. Ovaj projektor vam omogućava potpuno uranjanje u svijet igre s impresivnom slikom i zvukom zbog kojih ćete se osjećati  kao glavni junak svake igre.

Karaoke zabava

Planirate kućni party? The Freestyle 2. generacije postat će središte svake zabave. Pustite glazbu ili pokrenite video sadržaj za stvaranje nezaboravnog iskustva. Zahvaljujući zvuku od 360 stupnjeva, možete biti sigurni da će glazba doprijeti do svakog kutka prostorije, baš kao u discu. Vaši gosti će se oduševiti ovom dodatnom dimenzijom zabave.

The Freestyle

Suputnik na kampiranju

Kampiranje je sjajna avantura koja vam omogućava bijeg od svakodnevnog stresa i povezivanje s prirodom. U tom duhu, ovaj projektor može postati vaš idealan suputnik na kampiranju, pružajući vam dodatnu razinu zabave i praktičnosti. Zahvaljujući kompaktnom dizajnu koji stane u jednu ruku, s lakoćom ga možete ponijeti na svako putovanje i uživati u trenucima na velikom platnu i vrhunskom zvuku – bilo kada, bilo gdje što potvrđuju i dodijeljena priznanja stručnih časopisa Expert Reviews i Trusted Reviews.

Kino pod zvijezdama

Ako vam nedostaje romantike i želite boljoj polovici priuštiti nešto posebno, The Freestyle 2. generacije je mali trik kojim možete uljepšati večer bez puno truda. Pretvorite svoj vrt ili dvorište u pravo kino pod zvjezdanim nebom, opskrbite se toplim dekama, pripremite grickalice i omiljene napitke i prepustite se nezaboravnim zajedničkim trenucima. Zahvaljujući automatskom ispravljanju slike i niveliranju, projektor će se s lakoćom prilagoditi svakoj površini i omogućiti besprijekorno uživanje u iskustvu kina na otvorenom.

The Freestyle projektor

Stvorite ambijent za svaku priliku

A ako vam vremenske (ne)prilike ne dopuštaju odlazak na kampiranje ili kino pod zvijezdama, sada taj ambijent možete stvoriti i u svoja četiri zida. Mogućnosti The Freesytle 2. generacije projektora su beskonačne. Birajte između prizme, osvijetljena i scene ili pak vlastitih fotografija i stvorite okruženje kakvo vam odgovara. Zahvaljujući ambijentalnom načinu rada projektora, vaša soba može postati kamp, prašuma ili mirna tropska oaza.

Pametni projektor Samsung The Freestyle 2. generacije prilagođava se vašem životnom stilu. Omogućava vam da maksimalno iskoristite svoje slobodno vrijeme i prostor. Bez obzira na priliku, ovaj projektor će vam omogućiti da je učinite posebnom i nezaboravnom.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori