Stvaraj nezaboravne uspomene Samsung Galaxy S20 kamerom

Stvaraj nezaboravne uspomene
Samsung Galaxy S20 kamerom

Samsung Galaxy S20 pametni telefoni već su dulje vrijeme pod povećalom zbog svojih inovacija na području kamere, poput Space Zoom i Single Take tehnologije, kao i senzora u ultra-visokoj rezoluciji, snimanja videozapisa u 8K kvaliteti te ostalih naprednih opcija. Uz dosad neviđene mogućnosti kamere koje jamče uživanje u najdražim trenutcima, kamera na Samsung Galaxy S20 uređajima opremljena je i brojnim dodatcima. Ti dodaci pojednostavljuju snimanje, pregledavanje, upravljanje galerijom, uređivanje te dijeljenje fotografija i videozapisa s lakoćom.

Uhvati trenutak u slobodi

Uz pomoć personaliziranih filtera, koji se generiraju prema već postojećoj galeriji, možete urediti svoje fotografije vlastitim umjetničkim dodirom. Prilagodite snimke svojim estetskim preferencijama i bojama, prije i poslije korištenja kamere, kako bi stvorili svoj autorski fotografski stil. Dodatno, tijekom snimanja 4K videozapisa možete se lako prebaciti na stražnju ili prednju kameru. Tako možete uhvatiti svaki kutak neprocjenjivih životnih trenutaka. Sve što je potrebno je dodirnuti ikonu na donjem desnom uglu zaslona.

Odaberi najbolju fotografiju

Koristeći se Clean View opcijom, galerija fotografija automatski će grupirati do 100 uzastopnih fotografija za precizan prikaz prema vremenskom razdoblju, gdje osim lakšeg pregleda možete odabrati svoj favorit koji će se koristiti kao minijatura za kreiranu grupu. Također, Samsung Galaxy S20 galerija nudi i dodatne opcije za pretraživanje. U usporedbi s prijašnjim verzijama, napredni sustav raznovrsnije prikazuje rezultate kako pretražuje i vrijeme te ključne riječi lokacije. Ako ne dobijete nikakav povratni rezultat, vaš pametni uređaj će vam sugerirati slične pojmove kako bi vam olakšao daljnju pretragu i pronašao ono što tražite.

Uredi i dijeli brže i lakše

Highlight reel opcija na Samsung Galaxy S20 pametnim telefonima automatski će kreirati dinamični videozapis od najdražih fotografija i snimki. Njega dodatno možete personalizirati promjenom trajanja, dodavanjem teksta, promjenom vizualne i glazbene pozadine te više od toga. Nadalje, kako bi još brže podijelili videozapise i fotografije u visokoj rezoluciji s prijateljima, Samsung je svojim korisnicima omogućio i Quick Share. Ta opcija otkriva druge korisnike u blizini kako bi lagano podijelio svoje slike i snimke s većim brojem ljudi. I to samo jednim dodirom!

S ovim korisnim mogućnostima, Samsung je pretvorio kameru u prilagođeni alat te donio nove opcije upravljanja albumom za sve fotografe entuzijaste. Uz samo nekoliko dodira na zaslonu svojeg Galaxy S20 pametnog telefona, možete stvoriti i urediti fotografije vlastitim stilom te ih podijeliti sa svojim najbližima u vrhunskoj kvaliteti kako biste uživali u zajedničkim uspomenama.

Foto: Samsung

Učitati još
Zatvori