Pulover, parfem ili pametni telefon kao poklon za Božić?

Pulover, parfem ili pametni telefon
kao poklon za Božić?

Božić je pred vratima, a s njime i svima poznato pitanje – što dragoj osobi staviti pod bor? Puloveri, pidžame, parfemi, potkošulje i poklon bonovi već su viđene i nedovoljno maštovite ideje, a nove zapravo i nije tako jednostavno pronaći. Imajući u vidu da većina ljudi živi užurbanim i on-the-go načinom života, došli smo do rješenja ovog problema – pametni telefoni poklon su s kojim ne možete pogriješiti!

Govorimo li o jedinstvenim i inovativnim proizvodima na tržištu, jedno je sigurno – Samsung je oduvijek diktirao nove trendove i kreirao budućnost na području mobilnih tehnologija. Upravo su Samsung uređaji bili po mnogo čemu prvi u svijetu, a mi smo odabrali one koji su nam privukli najviše pažnje.

Samsung Galaxy S10e, S10 ili S10+ pametni telefon

Jedno desetljeće od lansiranja prvog Galaxy S, Samsung je predstavio novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Samsung Galaxy S10e, S10 i S10+. Ova linija osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Svaki uređaj pruža iskustvo sljedeće generacije u kategorijama do kojih je korisnicima najviše stalo: inovacije u zaslonu, kameri i performansama. Tako Galaxy S10+ ima prvi na svijetu Dynamic AMOLED zaslon koji podržava HDR10+ prikaz, pružajući nevjerojatan doživljaj slike. Također, ovi uređaj dolaze s višefunkcionalnim kamerama koje će unijeti revoluciju u vaše fotografije i video zapise, a možete ih koristiti i kao punjač jer imaju mogućnost reverzibilnog bežičnog punjenja.

Samsung Galaxy Note 10

Kada se Galaxy Note prvi put pojavio na tržištu smatran je suviše velikim za to vrijeme, a kasnije je postao jedan od najtraženijih pametnih telefona na svijetu. Nedavno predstavljeni Galaxy Note10 i Note10+ najmoćniji su pametni uređaji do sad. Od elegantnog dizajna do naprednih video alata, nadograđenog super brzog punjenja i AI značajki, svaki element ovih pametnih uređaja optimiziran je kako bi vam ponudio jedinstveni doživljaj. Note10 dolazi sa 6,3-inčnim Cinematic Infinity zaslonom, a Note10+ s najvećim 6,8-inčnim Note Cinematic Infinity zaslonom do sada. Uz navedeno, Galaxy Note10 donosi snažne inovacije uz pomoć S Pen olovke. Redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air daje nam mogućnost prilagodbe, zbog čega svoje bilješke možemo automatski pretvoriti u digitalni tekst pomoću aplikacije Samsung Notes i izvoziti ih u različite formate, uključujući Microsoft Word.

Vjerujemo kako su vrhunske performanse te dizajn koji obara s nogu pravi razlozi zbog kojih su Samsung Galaxy Note10 i S10 linije najbolji odabir za poklon u ovo predblagdansko razdoblje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori