Samsung Galaxy Note9 ima bateriju koja traje cijeli dan i genijalnu kameru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samsung Mobile Deutschland (@samsungmobile_de) on

Pametni telefoni već su odavno esencijalni dio naših života i poput desne ruke ili osobnog asistenta u svakodnevnim situacijama. Pokušajte samo ostaviti mobitel jedan dan kod kuće pa ćete vidjeti koliko dnevnih zadataka obavljamo s tim malim tehnološkim čudima, puno više nego što smo i sami u danom trenutku svjesni. Zato je tržišna bitka toliko žestoka, da se proizvedu novi, još bolji, brži, pametniji – pametni telefoni.

Korisnici se danas oslanjaju na svoje pametne telefone za gotovo sve što rade i trebaju telefon koji ih može pratiti u njihovom načinu života. Ono što će svaki korisnik spomenuti kao jednu od najvažnijih stavki je trajanje baterije. Želimo s mobitelom obavljati maksimum radnji i želimo to sada, pogotovo ako smo jako poslovno vezani za njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samsung Mobile Deutschland (@samsungmobile_de) on

Čitanje i odgovaranje na e-mail poruke danas je minimum koji na pametnim telefonima radimo, a ako vaše zanimanje uključuje neki oblik rada u medijima, s društvenim mrežama ili različite freelance forme, onda ćete vjerojatno taj mobitel imati zalijepljen za ruku dobar dio dana. A tada je iznimno važno da vam baterija ne “iscuri” usred obavljanja nekog zadatka, da ne morate panično tražiti utičnicu u koju ćete uštekati punjač, već da sa sigurnošću znate da će baterija trajati cijeli dan. Ako ste baš aktivni korisnik svog pametnog telefona, za posao i razonodu, onda znate da nema puno mobitela na tržištu koji će vam omogućiti toliko trajanje baterije.

A pametni telefon koji sigurno neće iznevjeriti je Galaxy Note9.

Novi nadmoćni Samsung Galaxy Note9

U Zagrebu je nedavno i službeno predstavljen Samsungov “igrač” za novu sezonu. Galaxy Note9 najbolji je do sada uređaj koji je izašao iz Samsungove tvornice, telefon koji trenutno privlači najviše pažnje i to s razlogom. Nekoliko specifikacija koje će se naći u prvom planu čim krenete istraživati ponešto o novom mobitelu su:

• Baterija koja traje cijeli dan: Galaxy Note9 ima bateriju kapaciteta 4000mAh, najveću do sada na premium Galaxy pametnim telefonima. Baterija omogućuje razgovore, dopisivanje, igranje igara i gledanje filmova tijekom cijelog dana.

• Dovoljno memorije da ne morate brisati fotografije u najgorem mogućem trenutku: Galaxy Note9 dostupan je u dvije inačice, s kapacitetom interne memorije od 128 GB ili 512 GB. S mogućnošću umetanja microSD kartice, Galaxy Note9 može imati i do čak terabajt memorije kako bi korisnici bili sigurni da imaju dovoljno prostora za svoje najdraže fotografije, video zapise i aplikacije.

• Brzina i snaga: Galaxy Note9 je moćan pametni telefon s najsuvremenijim procesorom i podrškom za najbrže brzine mreže dostupne na tržištu (do 1.2 GB/s) za streaming i preuzimanje bez usporavanja.

• Pametna kamera koja omogućuje savršene fotografije: Kamera Galaxy Note9 je najpametnija Samsungova kamera do sada i najnaprednija na tržištu. Dolazi s inovativnom tehnologijom za smanjenje buke i Dual Aperture objektivom koji se prilagođava svjetlosti poput ljudskog oka. Bez obzira na uvjete osvjetljenja, vrhunska kamera Galaxy Note9 pruža kristalno čiste fotografije.

Ovakve se specifikacije traže u današnje doba. Uređaj koji ima sve i koji će izdržati svu navalu zadataka koju mu damo. Za vrijeme trajanja radnog vremena tu su poslovni zadaci, od razgovora, odgovaranja na mailove, vođenja društvenih mreža i vođenja prezentacija, skiciranja i kreiranja popisa, pa do slušanja glazbe i podcasta, igranja igrica, gledanja videa i filmova u slobodno vrijeme. A na Galaxy Note9 sve to možete neometano raditi na najvećem zaslonu koji se ikad pojavio na Noteu. Beskrajni zaslon je temelj Samsungova dizajna, a potpuni multimedijski doživljaj omogućuje 6,4 inčni Super AMOLED Infinity Display.

Još bolja S Pen olovka

S Pen olovka prepoznatljiv je dio Note serije. Pomoću nje korisnicima je omogućeno personalizirano korištenje uređaja, a Samsung je na taj način proširio mogućnosti korištenja pametnih telefona. Ono što je u početku zamišljeno kao alat za pisanje i crtanje, sada korisnicima omogućuje više kontrole prilikom korištenja pametnih telefona uz pomoć Bluetootha. Uz samo jedan klik sada je moguće snimiti selfie, grupirati fotografije, održavati prezentacije, pauzirati i ponovno puštati video zapise te još mnogo toga.

Galaxy Note9 je dostupan na hrvatskom tržištu, u ponoćno-crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko-plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom, u ponudi operatora i partnera – Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson. Za više informacija o novom Galaxy Note9 posjetite službenu Samsung stranicu.

Foto: Samsung

0