Kako izgleda subotnje jutro u domu Petre Kurtele?

Kako izgleda subotnje jutro u
domu Petre Kurtele?

Ako nas je nečija obiteljska dinamika u zadnje vrijeme oduševila, to je zasigurno obitelj glumice Petre Kurtele. Šarmantan stan u širem centru Zagreba dijeli sa suprugom, sinom i kućnim ljubimcima uz koje nikad nije dosadno. Nedavno nam je otvorila vrata svojeg doma i pokazala jedan dio tipičnog jutra kad ne juri na probe.

Ugodnu i opuštenu atmosferu stvaraju svi ukućani, a posebno se ističe Petrin sin Relja koji otkriva svijet na zaigran i pravi dječji način. On trenutno otkriva svijet na svakom koraku i u svim prostorijama; od hodnika i kuhinje, do dnevnog boravka i spavaće sobe. Pritom koristi baš sve igračke koje ima, a kad mu se pridruže pas Conan i mačak Žarko, kreće prava avantura. No, Philips usisavač pomaže da cijela atmosfera ne izmakne kontroli, a stan uvijek bude ureda. Pa kako onda izgleda subotnje jutro u domu Petre Kurtele?

Philips usisavač: glavni saveznik u rješavanju nereda

Kombinacija razigranog mališana i dva umiljata ljubimca siguran je znak da će negdje u stanu nastati nered, makar i mali. Kako bi uspješno doskočila tom problemu, Petra se opremila novim usisavačem, točnije Philips PowerPro Aqua 3u1 modelom. Ovaj usisavač postao joj je savršeni pomagač u rješavanju svakodnevnog nereda. Posebnost je da osim klasičnog usisavanja ima i mogućnost mokrog čišćenja.

Uz to vrlo je lagan i okretan, a njime se lako upravlja i dohvaćaju područja ispod namještaja ili u kutovima. Također, nema brige oko toga gdje se nalazi najbliža utičnica, budući da je bežičan. Dio Philips usisavača je i praktični ručni usisavač, kojim se na brzinu mogu ukloniti mrvice i prašina s raznih površina. Ako je potrebno usisati, na primjer, dlake kućnih ljubimaca s namještaja, ručni usisavač ima posebni nastavak za usisavanje namještaja koji to olakšava.

Bez prašine i nezgodnih vrećica za skupljanje prljavštine

Ovaj usisavač koristi tehnologiju PowerCyclone 4, koja osigurava odvajanje prašine od zraka. Budući da ne koristi vrećice za skupljanje prljavštine, Philips usisavač ima antialergijski filtar koji upija sitnu prašinu, pelud, grinje i životinjske dlake. PowerProAqua 3u1 idealno je rješenje za svakodnevna brza čišćenja različitih površina. Vrlo lako skuplja komadiće hrane, prolivenu tekućinu ili prljavštinu s namještaja ili teško dostupnih mjesta. Upravo tako dom u dinamično subotnje jutro, s razigranim djetetom i nestašnim ljubimcima može biti čist, uredan i siguran za zdravlje.

 

Foto: Instagram (@petrakurtela)

Učitati još
Zatvori