Uređaj koji zna čak i kada trebate u nabavu: Evo zašto vam je potreban ‘pametan’ hladnjak
Uređaj koji zna čak i kada trebate u nabavu: Evo zašto vam je potreban ‘pametan’ hladnjak

Uređaj koji zna čak i kada trebate u nabavu: Evo zašto vam je potreban ‘pametan’ hladnjak

Proljeće nam stiže za točno mjesec dana, a samim time polako već razmišljamo o proljetnom čišćenju i preuređivanju životnog prostora. Tamnije boje i deblje tkanine zamijenit ćemo nježnijim nijansama i laganijim materijalima, a svakako, najtraženiji detalji bit će cvijeće. Ipak, ponekad je potrebno razmišljati i na dugoročne staze i uložiti u kvalitetne komade ili detalje koji će oplemeniti naše domove.

kuhinja_unsplash

Kuhinja – ‘srce doma’

Posebnu pažnju treba pridodati onim prostorijama u kojima najviše boravimo. Kuhinja je ‘srce’ našeg doma. Ona je središte svih dnevnih zbivanja. To je mjesto u kojem ujutro pripremamo našu prvu kavu, kuhamo topli obrok ili pečemo slatki desert. Upravo zbog toga, sasvim je jasno da preuređenju ovoga prostora treba posvetiti posebnu pažnju.

Ključ svega svakako je dobra organizacija. I dok je ključni komad u spavaćim sobama ormar, u kuhinji je to neosporno hladnjak. Ponekad muku mučimo s nedostatkom prostora za pohranu namirnica pa nam je hladnjak prenatrpan, nerijetko zaboravimo na namirnice koje imamo, a važnu ulogu svakako u ovom suvremenom dobu ima i dizajn.

kuhinja, uređenje_unsplash

Važnost organizacije

Kako bismo kuhinju učinili elegantnom i funkcionalnom, pronašli smo hladnjak koji ispunjava sve naše želje. Prostran, energetski učinkovit, dobro organiziran te elegantnog dizajna model Hisense RQ760N4IFE iz serije Pureflat ispunjava sve navedeno – čak i više.

Dolazi u elegantnoj crnoj boji, a zahvaljujući inovativnom dizajnu može se diskretno integrirati unutar kuhinjskih elemenata pa se može uklopiti u gotovo svaki interijer i stil. Na taj način bolje ćete iskoristiti prostor te stvoriti besprijekoran izgled kuhinje. Osim praktičnošću i dizajnom, osvojio nas je i svojom funkcionalnošću. Iako ima uobičajen raspored, što znači da je dio za zamrzavanje smješten ispod dijela za hlađenje, ovaj hladnjak ima četvora vrata koja omogućuju brz i lak pristup sadržaju unutar njega.

Hisense, Pureflat hladnjak

Prostran i elegantnog dizajna – uređaj koji je funkcionalan i estetski privlačan

Uz to što ima vlastiti ledomat, u njemu vam sigurno neće ponestati prostora za pohranu. Naime, hladnjak je “proširiv” jer se donji desni pretinac zamrzivača lako može pretvoriti iz zamrzivača u hladnjak s postavkom temperature od -18°C do +5°C. Stvarajući optimalno okruženje kojim  je moguće produžiti svježinu i kvalitetu okusa svojih namirnica.

Hisense, Pureflat hladnjak (4)
Hisense, Pureflat hladnjak (5)

‘Pametan’ hladnjak

Svim zaljubljenicima u tehnologiju, kojima pripadamo i mi, sigurno će se svidjeti još jedna značajka. Naime, prije svake kupovine važno je sastaviti popis namirnica koje su nam potrebne kako bismo izbjegli bespotrebno gomilanje i propadanje hrane. Ovaj pametni hladnjak olakšava nam i kupnju. Poveziv je s mobilnim uređajem što vam omogućuje kontrolu u bilo kojem trenutku.

Možete kontrolirati temperaturu, a ono što nas je posebno oduševilo jest da ovaj model ima značajku popisa za kupovinu koja omogućuje da ostanemo organizirani pri odlasku u trgovinu. Moguće je kreirati popis za kupovinu koristeći zaslon na dodir, a automatski će se ažurirati na pametnom telefonu korisnika.

Hisense, Pureflat hladnjak (2)

U svakom trenutku znate koje namirnice imate

Još jedna korisna značajka je značajka liste hrane koja omogućuje da označimo namirnice s datumima isteka roka trajanja te primimo obavijesti kada isteknu rokovi. Veliki zaslon od 21 inča na vratima hladnjaka također čini ovaj model vrlo zabavnim, ali i primamljivim. Naime, hladnjak sadrži mnoge jedinstvene inovacije poput dijeljenja zaslona, impresivnih recepata, ploču za poruke i foto album. Stoga, sada omiljene fotografije možete dijeliti preslikavanjem zaslona pametnog telefona na zaslon hladnjaka.

Hisense, Pureflat hladnjak (1)

Zaboravite na neugodne mirise

Naravno, higijena i zdravlje uvijek moraju biti na prvom mjestu. Iako se trudimo hladnjak održati urednim i čistim, ponekad muku mučimo s neugodnim mirisima. Ovaj hladnjak ima i antibakterijski zaštitnik, zahvaljujući kojem se sprječava 99,99 % rasta bakterija i gljivica, pružajući bolje higijensko okruženje za pohranu hrane. Trostruka tehnologija hlađenja neovisno kontrolira temperaturu i vlagu u tri pretinca, osiguravajući da se mirisi iz hladnjaka i zamrzivača ne miješaju. Stoga možete uživati u svakodnevnim ritualima i pripremi omiljene hrane u ugodnom okruženju.

Hisense, Pureflat hladnjak (3)

Nakon što smo detaljno istražili sve prednosti ovog hladnjaka, ne možemo se odlučiti koja nas je značajka više impresionirala. Od modernog i funkcionalnog dizajna, preko tehnoloških značajki pa sve do prostrane unutrašnje zapremnine, sve su to ključne sastavnice koje ovaj hladnjak izdvajaju na tržištu. Odlučite li se osvježiti svoju kuhinju, hladnjak možete pronaći i pogledati u poslovnicama Sancta Domenice.

Foto: Sancta Domenica, iStock, Unsplash

Učitati još
Zatvori